Εθνικός και Βέροια συμπλήρωσαν τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήραν ο Εθνικός, που νίκησε στην παράταση 2-1 τον ΠΑΟ Ρουφ και η Βέροια που επικράτησε 1-0 στον Τύρναβο επί της ομώνυμης ομάδας. Παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι γηπεδούχοι.
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήραν ο Εθνικός, που νίκησε στην παράταση 2-1 τον ΠΑΟ Ρουφ και η Βέροια που επικράτησε 1-0 στον Τύρναβο της ομώνυμης ομάδας.
Ο Εθνικός, αν και δύσκολα έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΟ Ρουφ και πήρε την πρόκριση.
Οι «κυανόλευκοι» (που φορούσαν κίτρινες φανέλες και γκρι σορτσάκια) προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Περέιρα στο 18′, όμως ο Καφές κατάφερε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να ισοφαρίσει για τους «ερυθρόλευκους» και να στείλει το ματς στην παράταση.
Τελικά, ο Τσεμπερίδης στο 114′ έδωσε τη νίκη και το εισιτήριο της πρόκρισης στην ομάδα του Πειραιά.
ΠΑΟ Ρουφ – Εθνικός 1-2
(90′ Καφές – 18′ Περέιρα, 114′ Tσεμπερίδης)
ΠΑΟ Ρουφ (Τάσος Τασιόπουλος): Βουτσινάς, Μπίνας, Ξενιτόπουλος, Σίμος, Βιδάλης, Τύρπος, Χαλιμούρδας, Κακκαβάς (74′ Σουλελές), Καπουράνης (46′ Μανιάς), Λαμπρινάτος (46′ Γιουβανέλλης), Καφές.
Εθνικός (Νίκος Γκουλής): Παγούδης, Βιδάλης, Γκράιμς, Ψιάνος, Παστός, Σιλιγαρδάκης, Τσεμπερίδης, Ουατάρα (64′ Καραχάλιος), Κοκκίνης, Στρατάκης (71′ Κορακάκης), Περέιρα (83′ Μασμανίδης).
Τύρναβος – Βέροια 0-1
(57′ Μπαργκάν)
Στο άλλο παιχνίδι, η Βέροια με γκολ του Μπαργκάν στο 57′ νίκησε 1-0 τον Τύρναβο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
Ωστόσο, η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα έχει παράπονα από τη διαιτησία, καθώς διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που έγινε τον Σκούπρα από τον Αμαραντίδη και το οποίο ο διαιτητής αγνόησε.
Τύρναβος (Μιχάλης Ζιώγας): Καραναστάσης, Αθανασούλης, Κ. Σκούπρας, Γεωργαντζιάς, Σιάτρας, Γρηγορίου, Κουβελάς, Τζορμπατζίδης (46′ Β. Σκούπρας), Κ. Μάγγος (29′ λ.τ Θ. Μάγγος), Μουρατίδης, Μίσιτς (58′ Κράβαρης).
Βέροια (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Ριμπέιρο, Μπάρμπας, Σαμαράς (46′ Τζιμογιάννης), Τσιάτσιος, Γεωργιάδης, Οικονόμου, Γκόμεζ (65′ Διαμαντόπουλος), Παυλίδης (46′ Μπαργκάν), Μπλαζέφσκι.
Τα ζευγάρια της επόμενης φάσης:
Αετός Σκύδρας – Πανσερραϊκός
Εορδαϊκός – ΠΑΟΚ
Παναιτωλικός – Ηρακλής
Ηλιούπολη – Ολυμπιακός
Κοζάνη – Παναθηναϊκός
Πιερικός – Αστέρας Τρίπολης
Αναγ. Γιαννιτσών – Ατρόμητος
Τρίκαλα – Άρης
Παναχαϊκή – Καβάλα
Εθνικός Αστέρας – Ξάνθη
ΟΦΗ – Ολυμπιακός Βόλου
Διαγόρας – Πανιώνιος
ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης
Πανθρακικός – ΑΕΚ
Εθνικός – Κέρκυρα
Βέροια – Λάρισα
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Έκλεισε η συμφωνία για τη σωτηρία του TikTok στις ΗΠΑ – Τι προβλέπει
- Κάρπαθος: Ανάμεσα στα 10 ομορφότερα μέρη του πλανήτη για το 2026
- Τον δείχνουν σαν έναν φθηνό εγκληματία, είναι ταπεινωτικό – Η οικογένεια του Μάρτι Ράισμαν «καταδικάζει» το Marty Supreme
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Το σκίτσο του Κώστα Σκλαβενίτη για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Κρήτη: 586 άνθρωποι πέθαναν σε τροχαία από το 2015 – 2025
- Η Marca ξεχώρισε τον Κωνσταντέλια: «Άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ»
- Ψηφιακό πελατολόγιο: Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ γάμοι, βαπτίσεις και άλλες δεξιώσεις για εντοπισμό φοροδιαφυγής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442