Δεν ξέρω γιατί έχω στοχοποιηθεί, δηλώνει ο Κατσουράνης
Ο Κώστας Κατσουράνης με δήλωσή του μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη, υποστήριξε, πως αν το πέναλτι στον Βύντρα δεν ήταν, τότε και η νίκη του Παναθηναϊκού δεν είναι δίκαιη! «Έχω στοχοποιηθεί χωρίς λόγο και δίχως να έχω μιλήσει πουθενά» είπε σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την εθνική ομάδα.
Ο Κώστας Κατσουράνης με δήλωσή του μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη, υποστήριξε, πως αν το πέναλτι στον Βύντρα δεν ήταν, τότε και η νίκη του Παναθηναϊκού δεν είναι δίκαιη!
«Έγινε ένα δύσκολο παιχνίδι, είμασταν πιο τυχεροί, κερδίσαμε στις λεπτομέρειες. Το πέναλτι έκρινε τον αγώνα. Θέλω να το δω. Δεν μπορώ να κρίνω αν ήταν ή όχι, αλλά αν δεν ήταν, τότε η νίκη μας δεν είναι δίκαιη» είπε αρχικά ο Κατσουράνης.
Κατόπιν πρόσθεσε:
«Έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι αλλά είναι σημαντική η νίκη μας. Τώρα έχουμε την Μπαρτσελόνα, είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Θα παλέψουμε και ό,τι βγει».
Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Εθνική ομάδα, είπε:
«Δεν ξέρω από πού προέρχεται αυτή η φημολογία και γιατί έχω στοχοποιηθεί χωρίς λόγο και δίχως να έχω μιλήσει πουθενά. Δεν ξέρω ποιος βγάζει αυτές τις φήμες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους συμπαίκτες μου.
» Είμαι 17 χρόνια ποδοσφαιριστής. Έχω συνεργαστεί με πάνω από 50 παίκτες και δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα ποτέ. Το θέμα έχει λήξει για εμένα. Μίλησα με τα παιδιά (σ.σ. Γιούρκα και Τζόρβα), τους εξήγησα κάποια πράγματα και κατάλαβαν».