Ο Γ.Βαρδινογιάννης πρότεινε πρώτα τη δωρεά στον Π.Γιαννακόπουλο
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης προτού στραφεί στους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα, προσέφερε τις μετοχές του (25%) στην «πράσινη» ΠΑΕ στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ο μεγαλομέτος της ΚΑΕ όμως Παναθηναϊκός αρνήθηκε τη δωρεά!
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης προτού στραφεί στους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα, προσέφερε τις μετοχές του (25%) στην «πράσινη» ΠΑΕ στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ο μεγαλομέτος της ΚΑΕ όμως Παναθηναϊκός αρνήθηκε τη δωρεά!
Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας, ο Τζίγγερ συναντήθηκε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να παραχωρήσει το 25% των μετοχών του.
Μάλιστα, του τόνισε ότι κάνει την πρόταση κυρίως για λόγους ηθικής τάξης, καθώς ύστερα από την πολύχρονη παρουσία του στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, αυτός θα έπρεπε να είναι ο πρώτος που θα ερωτάτο.
Ωστόσο ο Παύλος Γιαννακόπουλος, όπως αναμενόταν, απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει γιατί, από τη μια υπάρχει η ομάδα μπάσκετ και από την άλλη οι επιχειρηματικές του υποχρεώσεις που δεν του επιτρέπουν να προχωρήσει σε κάτι παραπάνω και, μάλιστα, σε μια εποχή δύσκολη οικονομικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ή αυξήσεις ή ελλείψεις
- Γιουβέντους – Πάφος FC 2-0: Οι μαχητικοί Κύπριοι «λύγισαν» από δύο γκολ σε έξι λεπτά (vid)
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Μπενφίκα – Νάπολι 2-0: «Ζωντανοί» για πρόκριση οι «Αετοί» (vid)

