Νεκροί οκτώ στρατιώτες από βομβιστικές επιθέσεις στο Αφγανιστάν
Οκτώ στρατιώτες της διεθνούς δύναμης στο Αφγανιστάν, μεταξύ των οποίων επτά αμερικανοί, σκοτώθηκαν από βομβιστικές επιθέσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 12 μέσα σε τρεις ημέρες.
Οκτώ στρατιώτες της διεθνούς δύναμης στο Αφγανιστάν, μεταξύ των οποίων επτά αμερικανοί, σκοτώθηκαν από βομβιστικές επιθέσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 12 μέσα σε τρεις ημέρες.
Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε μετά τις δηλώσεις του προέδρου Χαμίντ Καρζάι ο οποίος εξέφρασε την αμφιβολία του για την αμερικανική στρατηγική στον πόλεμο.
Το ΝΑΤΟ δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εκρήξεις που σημειώθηκαν, εκτός από το ότι οι επιθέσεις έγιναν στα νότια της χώρας και ότι από τη μία επίθεση σκοτώθηκαν πέντε άτομα. Η υπηκοότητα του όγδοου θύματος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός υποψήφιος περνάει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442