Στον Πανσερραϊκό υπέγραψαν Αλβάρες και Βλασόπουλος
Με δύο προσθήκες ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές κινήσεις του ο Πανσερραϊκός την τελευταία ημέρα του καλοκαιρινού παζαριού. Τα «Λιοντάρια» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ουρουγουανού Πάμπλο Αλβάρεζ και του Νίκου Βλασόπουλου.
Ο πρώτος είναι 25 ετών και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Βίσλα Κρακοβίας από την Ρετζίνα, ενώ ο Έλληνας μέσος είναι 22 χρονών που τις τελευταίες δύο σεζόν φορούσε τη φανέλα της Λάρισας.
Οι ανακοινώσεις του Πανσερραϊκού: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Pablo Alvarez. Ο Ουρουγουανός αγωνίζεται ως δεξί μπακ, είναι 25 ετών, έχει ύψος 1,75μ και ζυγίζει 70 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη χώρα του με τα χρώματα της Nacional και στη συνέχεια μεταπήδησε στο ιταλικό πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίστηκε με την Reggina από το 2007 έως και σήμερα, ενώ την ποδοσφαιρική περίοδο 2009-2010 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Wisla Krakow.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Βλασόπουλου που αγωνίζεται ως μέσος. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 30 Μαϊου του 1988 και πρώτος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Θύελλα στην οποία και αγωνίστηκε από το 2005 έως το 2008. Την ίδια χρονιά μεταπήδησε στη Λάρισα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Σοκαριστικό τροχαίο έξω από την Αμφίκλεια – Συγκρούστηκαν δύο νταλίκες και ένα ΙΧ (video)
- Παρά τους δασμούς του Τραμπ, η οικονομία της ΕΕ αναπτύσσεται περισσότερο από το αναμενόμενο το 2025
- Capital Link Forum – Βρέντζος: Η Alter Ego Media αντιπροσωπεύει το νέο επενδυτικό αφήγημα στο ΧΑ
- Αγρότες στο in: «Μας δίνουν συνεχώς υποσχέσεις – Αν τους αφήσουμε, θα μας τελειώσουν»
- Super League: Όλα τα ντέρμπι του β’ γύρου – Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
- Καραμανλής: Τα «μάτια» του Μαξίμου στον πρώην πρωθυπουργό και τους αγρότες



