Φόβοι Στάνκοβιτς για Κρστιτς και Τεόντοσιτς
Την ανησυχία του -ως Σέρβος- πως ίσως η Εθνική της πατρίδας του στερηθεί τις υπηρεσίες των Νέναντ Κρστιτς και Μίλος Τεόντοσιτς στο επικείμενο Μουντομπάσκετ εξέφρασε ο επίτιμος πρόεδρος της FIBA, Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς.
Την ανησυχία του -ως Σέρβος- πως ίσως η Εθνική της πατρίδας του στερηθεί τις υπηρεσίες των Νέναντ Κρστιτς και Μίλος Τεόντοσιτς στο επικείμενο Μουντομπάσκετ εξέφρασε ο επίτιμος πρόεδρος της FIBA, Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς.
Με δηλώσεις του στη σερβική ιστοσελίδα «sportske.net», ο Στάνκοβιτς τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο να δικαιολογήσει κανείς τις εικόνες που εξελίχθηκαν στο παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα. Θεωρώ απίθανο το ενδεχόμενο να μην επιβληθούν ποινές στους παίκτες που συμμετείχαν. Μπορεί να στερηθούμε τις υπηρεσίες των δύο παικτών μας, από λίγα παιχνίδια μέχρι και ολόκληρη τη διοργάνωση.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη Λέρο: Όταν ο πατέρας χτυπούσε τον γιο του πριν από ένα χρόνο
- Ιράν: Αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις προς τα αεροδρόμια της Ισλαμικής Δημοκρατίας
- Η υποκρισία Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και η αφωνία για τις υποκλοπές – «Δεν τελείωσε εδώ», λέει η αντιπολίτευση
- Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 8-15: Ολοταχώς για μια ακόμα κούπα οι Ερυθρόλευκοι
- Γκουτέρες: Ζητά «άμεση εκεχειρία» ανάμεσα σε Πακιστάν και Αφγανιστάν – Το Ιράν πρότεινε να μεσολαβήσει
- Το Lancet προειδοποιεί πως η «επίθεση Κένεντι στην επιστήμη μπορεί να χρειαστεί γενιές να αναστραφεί»


