Κλειστός ο Δήμος Ζακύνθου στις 28 Ιουλίου λόγω κινητοποίησης των εργαζομένων
Σε κλείσιμο του Δήμου Ζακυνθίων θα προβούν την Τετάρτη 28 Ιουλίου οι
εργαζόμενοι του, καθώς τους οφείλονται πέντε δεκαπενθήμερα και το επίδομα αδείας. Οι εργαζόμενοι μετά την κατάληψη και το κλείσιμο του Δημαρχείου θα
παραδώσουν τα κλειδιά του Δήμου στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μέχρι την
οριστική λύση του προβλήματός τους.
Σε κλείσιμο του Δήμου Ζακυνθίων θα προβούν την Τετάρτη 28 Ιουλίου οι εργαζόμενοι του, καθώς τους οφείλονται δεδουλευμένα.
Σύμφωνα με την επιστολή που έδωσαν οι εργαζόμενοι του Δήμου στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γεωργαλίδη, τους οφείλονται πέντε δεκαπενθήμερα και το επίδομα αδείας.
Οι εργαζόμενοι μετά την κατάληψη και το κλείσιμο του Δημαρχείου θα παραδώσουν τα κλειδιά του Δήμου στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μέχρι την οριστική λύση του προβλήματός τους.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.