
«Έσκασαν» από τη… ζέστη Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης
Χωρίς νικητή και τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ Πανιωνίου και
Αστέρα Τρίπολης την Παρασκευή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Oι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να προσφέρουν θέαμα στους 1.500 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο αψηφώντας τη ζέστη της ημέρας.
Χωρίς νικητή και τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ Πανιωνίου και Αστέρα Τρίπολης την Παρασκευή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Oι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να προσφέρουν θέαμα στους 1.500 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο αψηφώντας τη ζέστη της ημέρας, καθώς παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα κουρασμένες από τις επίπονες προπονήσεις της προετοιμασίας.
Οι δύο προπονητής πάντως, Στόρε και Βλάχος, είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν σχήματα και πρόσωπα και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.
Με τους «κυανέρυθρους» αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Γάλλος αριστερός μπακ, Κεντρέ, ενώ αγωνίστηκε τόσο ο 24χρονος Λιβεριανός μέσος, Ισαάκ Πούπο, όσο κι ο 20χρονος Γκανέζος επιθετικός, Ράντσφοντ Οσέι.
Πανιώνιος: Μάχο, Μανιάτης, Κεντρέ, Γιόνσον, Λάτκα, Κοντοές, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Πούπο, Μπάλαμπαν, Οσέι.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Σιόβας, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Σαλάλι, Σκούρτης, Ομο, Σάμαρης
Αστέρας: Αναστασόπουλος, Πιπίνης, Φυτανίδης, Κερ, Αργυρόπουλος, Καρέρα, Αρας, Ρίος, Λαδάκης, Μπακασέτας, Μπαρτολίνι
www.sport.gr
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Σε ισχύ ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ στο Ορμούζ – Συνομιλίες Λιβάνου και Ισραήλ με τη συμμετοχή Ρούμπιο
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass




