Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Δήμος Αναστασιάδης στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
Με νέα τραγούδια στις αποσκευές τους, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Δήμος
Αναστασιάδης πραγματοποιούν μια συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου
Αθηναίων στις 19 Ιουλίου.
Με νέα τραγούδια στις αποσκευές τους, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Δήμος Αναστασιάδης πραγματοποιούν μια συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 19 Ιουλίου.
Μετά τη συνύπαρξή τους επί σκηνής το χειμώνα, οι δύο νέοι τραγουδιστές ανεβαίνουν στη σκηνή για να πλημμυρίσουν με μουσική το Γκάζι.
Μετά την επιτυχία που έκανε το τραγούδι Έλα από την ομώνυμη δισκογραφική δουλειά της (αλλά και άλλα τραγούδια όπως το Κόψε και Μοίρασε και Τα Μικρά Βεγγαλικά) η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επιστρέφει με νέα δουλειά με τίτλο Έξοδος 2 (ήδη ακούγονται τα Αν και Αττική Οδός).
Τις εντυπώσεις έκλεψε και ο Δήμος Αναστασιάδης με την πρώτη του δουλειά με τίτλο 3 Ευχές, ενώ τώρα επιστρέφει με το τραγούδι Αντίθετη Τροχιά από το επερχόμενο άλμπουμ του,.
Οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη μελωδικές στιγμές, όπως στις χειμερινές εμφανίσεις τους στο «Σταυρό του Νότου Plus».
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος: 10 ευρώ (προπώληση), 15 ευρώ (ταμείο)
Σημεία προπώλησης: Public (Σύνταγμα-Καραγεώργη Σερβίας 1 & Πειραιάς – Γρηγορίου Λαμπράκη 152), Fnac (The Mall, Μαρούσι- Ανδρέα Παπανδρέου 35, Γλυφάδα – Σ. Καράγιωργα 4 και Λαζαράκη & Μοναστηράκι-Μητροπόλεως και Αιόλου), Metropolis (Ομόνοια- Πανεπιστημίου 54), «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι- 2103475518), www.ticketone.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σουδάν: Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ναυάγιο σκάφους στον Νείλο
- Καταγραφή και έλεγχος των γεφυρών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
- Πολυαθλητικός σημαίνει…
- Η AI στα χακί – Το Πεντάγωνο πιέζει για απόρρητα μοντέλα «χωρίς κανόνες»
- Λένα Παπαληγούρα: Όταν αφιέρωσε το πρόσφατο βραβείο της στον πατέρα της Αναστάση Παπαληγούρα
- Καναδάς: Ποια ήταν η 18χρονη δράστρια του μακελειού σε σχολείο




