Πρόβλημα με το ΟΑΚΑ και… στον αέρα ΠΑΟ και ΑΕΚ
Έντονα δυσαρεστημένοι είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ με
την διοίκηση του ΟΑΚΑ. Πιο συγκεκριμένα, το ΔΣ του ΟΑΚΑ απέρριψε ομόφωνα την πρόταση για
ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου με απευθείας ανάθεση και σκοπεύει να
πραγματοποιήσει διαγωνισμό για την ανάληψη της ανακατασκευής, γεγονός
που μπορεί να πάει πίσω το έργο τρεις με τέσσερις μήνες, αναγκάζοντας
τις δύο ομάδες να αναζητήσουν δεύτερη έδρα.
Έντονα δυσαρεστημένοι είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ με την απόφαση της διοίκησης του ΟΑΚΑ, αναφορικά με την ανακατασκευή του προβληματικού χλοοτάπητα του σταδίου.
Πιο συγκεκριμένα, το ΔΣ του ΟΑΚΑ απέρριψε ομόφωνα την πρόταση για ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου με απευθείας ανάθεση και σκοπεύει να πραγματοποιήσει διαγωνισμό για την ανάληψη της ανακατασκευής, γεγονός που μπορεί να πάει πίσω το έργο τρεις με τέσσερις μήνες, αναγκάζοντας την ομάδα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ να αναζητήσουν δεύτερη έδρα.
Οι άνθρωποι των δύο συλλόγων υποστηρίζουν πως έχουν ενημερώσει από τον Φεβρουάριο με επιστολές τους αρμοδίους για τις απαραίτητες επιδιορθώσεις, χωρίς ωστόσο οι διαδικασίες να επισπευσθούν.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τη συνδρομή της διοίκησης της ΑΕΚ, αναμένεται να διενεργήσουν νέες επαφές ώστε να δοθεί μία λύση μέχρι τη Δευτέρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ετοιμότητα του ΟΑΚΑ από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος με τη Skoda Ξάνθη, αλλά και νωρίτερα που θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο Europa League.
Παράλληλα, οι «πράσινοι» έχουν προγραμματίσει φιλικό αγώνα για τις 22 Αυγούστου, με αντίπαλο την Τζένοα στο Ολυμπιακό στάδιο, χωρίς να είναι βέβαιο το αν θα είναι έτοιμος ο χώρος για την διεξαγωγή του ματς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τούρκος αξιωματούχος: Ο πύραυλος δεν είχε στόχο την Τουρκία, πιστεύουμε ότι στόχευε βάση στην Κύπρο
- Οριστικά χωρίς οπαδούς στο Άνφιλντ η Γαλατασαράι κόντρα στη Λίβερπουλ
- Δολοφόνησαν την κομμουνίστρια, φεμινίστρια Γιανάρ Μοχάμεντ στο Ιράκ – Δεν έχει αναλάβει κανείς ευθύνη
- Γερμανία: Δεν σχεδιάζει να στείλει στρατιωτική υποστήριξη στην Κύπρο – Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει «ανά πάσα στιγμή»
- Εκτακτες οδηγίες στη Κύπρο: Αποστολή SMS στις 7 το απόγευμα – Τα μέτρα αυτοπροστασίας σε περίπτωση ανάγκης
- Η στιγμή που η Χεζμπολάχ πλήττει ισραηλινό τανκ Merkava στον νότιο Λίβανο



