Περιμένει την απάντηση του Σένα ο Ολυμπιακός
Ο Μάρκος Σένα βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και
οι «ερυθρόλευκοι» παλεύουν την περίπτωση του 34χρονου Βραζιλιάνου, ο οποίος ωστόσο προτιμά να μετακινηθεί στην Premier League. Εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Εμ Μπαμί και Εντιαγέ.
Ο Μάρκος Σένα βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και οι «ερυθρόλευκοι» παλεύουν την περίπτωση του 34χρονου Βραζιλιάνου, που η Βιγιαρεάλ προτίθεται να αφήσει ελεύθερο, προκειμένου να γλιτώσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.
Ο ίδιος ο παίκτης δεν δείχνει «ζεστός» στην προοπτική να έρθει στην Ελλάδα για την ομάδα του Πειραιά και επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιον άλλο σύλλογο της Primera Division.
Ωστόσο, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους «ερυθρόλευκους» και να συζητήσει μαζί τους. Το συμβόλαιο του φτάνει τα 2,8 εκατ. ευρώ ετησίως και από τον Ολυμπιακό είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι 1,5 εκατ. ευρώ.
Εντός της ημέρας στον Ολυμπιακό περιμένουν να μάθουν την απάντηση του Σένα. Πάντως, οι μέχρι στιγμής ενδείξεις είναι αρνητικές, αφού υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά οι Πειραιώτες δεν χάνουν την αισιοδοξία τους.
Παράλληλα, «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του 27χρονου χαφ Εμ Μπαμί, ο οποίος είχε προταθεί και παλιότερα. Ο Καμερουνέζος μέσος της Αλμερία, αν και ισχυρίζεται ότι το συμβόλαιό του έχει λήξει, η αλήθεια είναι ότι εκπνέει το καλοκαίρι του 2012.
Την ίδια ώρα στο Λιμάνι κοιτάζουν και την περίπτωση του Αλφρέντ Εντιαγέ της Νανσί για τον οποίο θεωρούν ότι χτύπησαν «φλέβα χρυσού». Ήδη έχει γίνει μια κρούση για τον παίκτη, ωστόσο και αυτή η περίπτωση μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρείται λόγο της τιμής του Εντιαγέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Φοινικούντα: Διεκδικεί το κάμπινγκ η μητέρα του ανιψιού που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη
- Ινστιτούτο Τσίπρα: Η Ελλάδα 4η ακριβότερη στην Ε.Ε. στο ρεύμα – Η αποδόμηση των ισχυρισμών Μητσοτάκη
- Το μήνυμα του Λόνι Γουόκερ από το Ντουμπάι: «Είμαι καλά, να επικοινωνείτε και να αγαπάτε τους δικούς σας»
- «Πληγωμένος» από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας
- Τομ Χανκς: Το ελληνικό διαβατήριο του γιου του, έγινε παγίδα στην Κολομβία – «Ελευθερώστε με»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κίνδυνος αναστολής πληρωμών – Επιβεβαιώνει η Κομισιόν επικείμενο έλεγχο για τις επιδοτήσεις



