
Συνέδριο Τεχνολογίας, Ψυχαγωγίας και Σχεδιασμού σε ζωντανή μετάδοση στην Αθήνα
http://www.ted.com/Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αναμεταδίδονται οι ομιλίες του συνεδρίου TED Global 2010, το οποίο διεξάγεται στην Οξφόρδη και παρουσιάζει «ιδέες που αξίζει να διαδίδονται», στο χώρο της Τεχνολογίας, της Ψυχαγωγίας και του Σχεδιασμού.
Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αναμεταδίδονται οι ομιλίες του συνεδρίου TED Global 2010, το οποίο διεξάγεται στην Οξφόρδη και παρουσιάζει «ιδέες που αξίζει να διαδίδονται», στο χώρο της Τεχνολογίας, της Ψυχαγωγίας και του Σχεδιασμού.
Οι μεταδόσεις θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 16 Ιουλίου και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως οι επιστήμες, η τέχνη και το design, η πολιτική, η παιδεία, ο πολιτισμός, οι επιχειρήσεις, η οικολογία και η ψυχαγωγία.
Δείτε την πρόσκληση για τις ζωντανές προβολές εδώ
και το πρόγραμμα των ομιλιών εδώ.
Οι προβολές πραγματοποιούνται στο Κέντρο Μεταπτυχιακών Σπουδών και Έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου, Ευελπίδων 47 και Λευκάδος.
Η αναμετάδοση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Σύνδεσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας.
Ο δικτυακός τόπος TED.com ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2007 και έκτοτε ανεβάζει μια νέα διάλεξη κάθε εβδομάδα. Σήμερα υπάρχουν γύρω στις 350 διαλέξεις που δέχονται εκατομμύρια επισκέψεις από όλο τον κόσμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής ίσως συνδέεται με γενετικές ανωμαλίες
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Επιστρέφει την Τετάρτη με καλεσμένο τον Χρήστο Μάστορα
- Τα «μαζεύει» ο Νετανιάχου – Έδωσε εντολή να επιτραπεί στον Λατίνο Πατριάρχη η πρόσβαση στον Πανάγιο Τάφο
- Λαζόπουλος για Μαρινέλλα: «Θα μείνει χαραγμένη μέσα σε όλους τους ανθρώπους»
- Η… ιδιαίτερη έρευνα στην Premier League – Ο κόσμος δεν θέλει VAR
- Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή και οι διεργασίες στην Κεντροαριστερά στο επίκεντρο της πολιτικής ατζέντας

