Ο Ζουέλα δανεικός για έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ
Τον δανεισμό του Φρανκ Zουέλα για τον επόμενο χρόνο εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ,
φτάνοντας σε συμφωνία με τη ρωσική Κούμπαν Κράσνονταρ. Ο
27άχρονος Αγκολέζος αμυντικός συμφώνησε με τον «Δικέφαλο» για απολαβές
ύψους 300.000 ευρώ και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση
της ΠΑΕ. «Όλοι οι αντίπαλοι φοβούνται την Τούμπα» είπε στις πρώτες δηλώσεις του.
Τον δανεισμό του Φρανκ Zουέλα για τον επόμενο χρόνο εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ, φτάνοντας σε συμφωνία με τη ρωσική Κούμπαν Κράσνονταρ.
Ο 27άχρονος Αγκολέζος αμυντικός συμφώνησε με τον «Δικέφαλο» για απολαβές ύψους 300.000 ευρώ και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Μετά την απόκτηση του πρώην παίκτη της Ξάνθης και με δεδομένο ότι είναι ιδιαιτέρως… σφιχτά τα οικονομικά της ΠΑΕ, αυξάνονται τα σενάρια περί πώλησης των Κοντρέρας και Μουσλίμοβιτς.
Ο Ζουέλα θα υπογράψει άμεσα το συμβόλαιο του και μέσα στην Κυριακή αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Τη Δευτέρα ενδέχεται να κάνει και την πρώτη του προπόνηση, ενώ την Τετάρτη θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στη Γερμανία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.
Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα paok24, ο Αγκολέζος αμυντικός χαρακτήρισε την έδρα του ΠΑΟΚ την καλύτερη του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε στις βλέψεις του για το μέλλον αλλά και στον Ζήση Βρύζα.
«Ήξερα από την πρώτη στιγμή που έφυγα, ότι κάποια στιγμή θα ξαναγύριζα στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο. Απλώς δεν περίμενα ότι θα γίνει τόσο γρήγορα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ, μία μεγάλη ομάδα που φέτος μου δίνει την ευκαιρία να παίξω και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
» Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Έχει ιστορία. Έχει και την καλύτερη έδρα. Να ξέρετε ότι όλοι οι αντίπαλοι φοβούνται την Τούμπα. Το ξέρω καλά αυτό, γιατί και εγώ αντίπαλος ήμουν τόσα χρόνια. Εχει καταπληκτικό κόσμο ο ΠΑΟΚ που αγαπάει πολύ την ομάδα.
» Γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος που θα παίξω και εγώ γι’ αυτό τον κόσμο» δήλωσε αρχικά και συνέχισε, αναφερόμενος στην φυσική του κατάσταση:
«Εδώ και δύο μήνες έχουμε ξεκινήσει στην Ρωσία, από τις 14 Μαρτίου. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα».
Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να παραμείνει πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι έρχεται ως δανεικός, απάντησε:
«Μακάρι να γίνει αυτό. Γιατί όχι. Είμαι επαγγελματίας και όλα αυτά τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ο ΠΑΟΚ καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Μακάρι να πάμε καλά φέτος και εγώ και η ομάδα και στην συνέχεια να τα συζητήσουμε όλα».
Για τον Ζήση Βρύζα που τον γνωρίζει καλά από το πέρασμά του στην Ξάνθη, σχολίασε:
«Φυσικά. Από την πρώτη στιγμή του είπα ‘Φίλε θα είναι εύκολο να συνεργαστούμε’. Τον ξέρετε και εσείς. Είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος, καλός στην δουλειά του και γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τόσα βήματα προόδου».
www.sport.gr
- Αναχωρούν για τα μπλόκα οι αγρότες που απέκλεισαν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης – «Δεν κάνουμε πίσω»
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 44χρονος ερασιτέχνης ψαράς – Τραυματίστηκε στο κεφάλι από αγκίστρι
- Η τεχνολογική ελίτ οραματίζεται τη νέα Γη της Επαγγελίας: Ιδιόκτητες κερδοσκοπικές πόλεις
- Εν μέσω του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, πόσα κερδίζουν οι εταιρείες όπλων;
- Ένας ένας κλείνουν-Κλειστός και ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης στις 16 Δεκεμβρίου
- Φθιώτιδα: Άντρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

