H έκθεση με τίτλο «Η Αγορά στο Λαύριο» θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα τέχνης art s.a. στο Βουρκάρι Κέας από 26 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει ακουαρέλες και γκουάς εμπνευσμένες από τη μακρόχρονη γνωριμία της με τους ανθρώπους και τη ζωή στην αγορά του Λαυρίου.
Την τρίτη ατομική έκθεση της Μάρως Γυπάκη με τίτλο «Η Αγορά στο Λαύριο» παρουσιάζει η αίθουσα τέχνης art s.a. στο Βουρκάρι Κέας (Τζιάς) από 26 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου.

H έκθεση περιλαμβάνει ακουαρέλες και γκουάς εμπνευσμένες από τη μακρόχρονη γνωριμία της με τους ανθρώπους και τη ζωή στην αγορά του Λαυρίου. Στα έργα σημειώνονται οι εντυπώσεις του φωτός, της δύναμης και της ομορφιάς ενός χώρου δύσκολου και αληθινού, γεμάτου ενέργεια.

Η Μάρω Γυπάκη γεννήθηκε στα Χανιά. Σπούδασε Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Δάσκαλοί της στη Ζωγραφική ήταν οι Σπύρος Κουρσάρης, Αντώνης Απέργης, Τάσσος Ρήγας και Χρόνης Μπότσογλου.
Έργα της έχει παρουσιάσει σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Ατομικές εκθέσεις
2010: art s.a. Βουρκάρι Κέας
2005: Αίθουσα Τέχνης Μυλωνογιάννη, Χανιά
1999: Γκαλερί Χρυσόθεμις, Αθήνα

Ομαδικές εκθέσεις
1998: Ζωγραφική Ελλήνων Φαρμακοποιών, ξενοδοχείο Caravel, Αθήνα
1996: Les Ateliers de I’Oree, Βρυξέλλες
1995: Βίλα Κούνδουρου, Χανιά

art s.a., Βουρκάρι Κέας, τηλ. & fax 22880 21458