Στον Κήπο του ΜΜΑ συντροφιά με ήχους της τζαζ
Συντροφιά με τη Big Band του Δήμου Αθηναίων μπορούν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας να απολαύσουν, το Σάββατο 19 Ιουνίου, την απογευματινή τους βόλτα στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Η δημοφιλής ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Τερζάκη, θα παρουσιάσει (7 μ.μ.) ένα πρόγραμμα με διασκευές από γνωστά έργα της τζαζ.
Συντροφιά με τη Big Band του Δήμου Αθηναίων μπορούν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας να απολαύσουν, το Σάββατο 19 Ιουνίου, την απογευματινή τους βόλτα στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Στις 7 το απόγευμα, η δημοφιλής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Τερζάκη θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με διασκευές από γνωστά έργα της τζαζ.
Μέσα στο πράσινο, τα δέντρα και τα λουλούδια, οι επισκέπτες του κήπου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διασκευές από τα έργα: Dizzying, Knarf, Black Orpheus, Darn that dream, C-jam blues, On Green Dolphin, Sister Sadie, Night Flight, Samba del Gringo και άλλα.
Η Big Band του Δήμου Αθηναίων είναι το διευρυμένο τζαζ μουσικό σύνολο που αποτελείται από τις τέσσερις οικογένειες οργάνων, δηλαδή τα σαξόφωνα, τις τρομπέτες, τα τρομπόνια και τα ρυθμικά όργανα ντραμς και κρουστών, ενώ συχνά πλαισιώνεται από έγχορδα και άλλα συμφωνικά όργανα.
Το ρεπερτόριο που παρουσιάζει αποτελείται από ιστορικές συνθέσεις και ενορχηστρώσεις των πρωτοπόρων δημιουργών της Big Band φιλολογίας, επίσης από έργα της σύγχρονης-ποιοτικής τζαζ και, συχνά, από συνθέσεις Ελλήνων δημιουργών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πούτιν: Τα στρατεύματά μας προελαύνουν με αυτοπεποίθηση σε όλα τα μέτωπα στην Ουκρανία
- Υποβρύχιο «Πρωτεύς» (Υ-3): Η δόξα του ελληνικού κύματος, τα άθλα του ελληνικού ναυτικού
- ΑΕΚ: Πρώτη μεταγραφή ο Βούλγαρος διεθνής Μάρτιν Γκεοργίεφ
- Google: Το «δώρο» στους χρήστες του Gmail – Η σημαντική αλλαγή που έρχεται σύντομα
- Καλαμπάκα: Νεκρά δύο αδέλφια από αναθυμιάσεις ξυλόσομπας
- Πούτιν: Νέα επικοινωνία με Τραμπ – Επικύρωσε αμφιλεγόμενο νόμο σε σχέση με τις αποφάσεις ξένων δικαστηρίων




