
Αποκλεισμένοι λόγω… ελέφαντα οι παίκτες των ΗΠΑ
Ενα ασυνήθιστο μποτιλιάρισμα βρήκαν στο δρόμο τους οι διεθνείς των ΗΠΑ, οι οποίοι κόλλησαν στην κίνηση λόγω ενός... ελέφαντα. Κάποιοι από τους παίκτες του Μπομπ Μπράντλεϊ θέλησαν να πάνε με το πούλμαν σε κοντινό στο ξενοδοχείο τους μαγαζί, αλλά κόλλησαν στην κίνηση.
Ενα ασυνήθιστο μποτιλιάρισμα βρήκαν στο δρόμο τους οι διεθνείς των ΗΠΑ, οι οποίοι κόλλησαν στην κίνηση λόγω ενός… ελέφαντα.
Κάποιοι από τους παίκτες του Μπομπ Μπράντλεϊ θέλησαν να πάνε με το πούλμαν σε κοντινό στο ξενοδοχείο τους μαγαζί, αλλά κόλλησαν στην κίνηση.
Εκπληκτοι ανακάλυψαν ότι αιτία του μποτιλιαρίσματος δεν ήταν κάποιο ατύχημα ή έργα που εκτελούνταν στον δρόμο, αλλά ένας… ελέφαντας, όπως ανακοίνωσε και ο εκπρόσωπος της ομάδας, Μάικλ Κάμαρμαν!
Οι διεθνείς δεν μπορούσαν να μπουν στο ξενοδοχείο τους, καθώς το συμπαθές και… ογκώδες τετράποδο είχε φράξει την είσοδο!
Πινακίδες έξω από το ξενοδοχείο προειδοποιούν: «Ελέφαντες έρχονται κοντά στον φράχτη μας. Διατηρείτε απόσταση 30 μέτρων και κάντε ησυχία» και «Οι μπαμπουίνοι είναι επικίνδυνοι – Παρακαλώ μείνετε μακριά και μην τους ταΐζετε».
Η πρωτότυπη κυκλοφοριακή συμφόρηση συνέβη βόρεια του Γιοχάνεσμπουργκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ιαπωνία: Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε το Τοχόκου
- Μισθοί: Ευρώπη δύο ταχυτήτων – Χαμηλά στην κατάταξη η Ελλάδα
- Ποιος είναι ο DJ που έρχεται στο ΟΑΚΑ για το Final Four της Euroleague (pic)
- Προμαχώνας: Επίθεση των ΜΑΤ στους αγρότες στο τελωνείο
- Connected Childhood: Γιατί οι έφηβοι δυσκολεύονται να αποσυνδεθούν από το διαδίκτυο;
- Κάιλι Τζένερ: Αποκαλύπτει τις επιπλοκές στη δεύτερη εγκυμοσύνη που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει



