Θερινό σινεμά, μυρωδιά γιασεμιού, μια τυρόπιτα και ένα παγωμένο αναψυκτικό. Συντροφιά με μια ταινία κλασικού σινεμά. Αποτελεί αγαπημένη επιλογή τα τελευταία χρόνια, μιας και πολλές εταιρίες διανομής προτιμούν τις επανεκδόσεις έναντι των ταινιών Α’ προβολής.

Οι φιγούρες των Κάρι Γκραντ και Όντρεϊ Χέμπορν γεμίζουν τη μεγάλη οθόνη. Τι κι αν είναι 2010, το Ραντεβού στο Παρίσι μοιάζει να γυρίστηκε χτες.

Είναι μία μόνο από τις πολλές επανεκδόσεις που αναμένεται να προβληθούν στις ελληνικές αίθουσες.

Οι επιλογές είναι πολλές. Πρώτη Σελίδα με τους Τζ.Λέμον και Γ.Ματάου, Τραγουδώντας στη Βροχή (το κλασικό μιούζικαλ του Τζιν Κέλι), Funny Face με την Οντ.Χέμπορν, Μπόνι και Κλάιντ, Τα κόκκινα παπούτσια.

Και μαζί Μόντι Πάιθον (Ένας Προφήτης, Μα τι Προφήτης και το Αδελφάτο των Ιπποτών της Ελεεινής Τραπέζης) και μερικά ακόμα αριστουργήματα: L’ Avventura του Μικαλάντζελο Αντονιόνι, Η Ωραία της Ημέρας με την Κατρίν Ντενέβ, Η Έκλειψη και πάλι του Αντονιόνι, Ο Τρελός Πιερό και Η γυναίκα της διπλανής πόρτας.

Άλλες ταινίες που αναμένεται φέτος να προβληθούν ξανά στα σινεμά είναι: MASH, Σαμπρίνα, Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι, Alphaville, Σύντομη Συνάντηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ