Η άνοιξη “γιορτάζει” στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης
Την καθιερωμένη πλέον «Γιορτή της Άνοιξης» διοργανώνουν και φέτος τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης την Κυριακή 9 Μαΐου. Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον έκτασης 8,5 στρεμμάτων, μέσα στη μαγευτική ανθισμένη φύση, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε μαζί με τα παιδιά σε ένα πλήθος δραστηριοτήτων! Παράλληλα στο χώρο του σχολείου θα λειτουργήσει και φιλανθρωπικό bazaar με […]
Την καθιερωμένη πλέον «Γιορτή της Άνοιξης» διοργανώνουν και φέτος τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης την Κυριακή 9 Μαΐου.
Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον έκτασης 8,5 στρεμμάτων, μέσα στη μαγευτική ανθισμένη φύση, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε μαζί με τα παιδιά σε ένα πλήθος δραστηριοτήτων! Παράλληλα στο χώρο του σχολείου θα λειτουργήσει και φιλανθρωπικό bazaar με χειροτεχνίες, κατασκευές των μαθητών, δώρα για τη γιορτή της μητέρας και ηλεκτρονικές εφημερίδες που θα διατεθούν προς πώληση και τα έσοδα θα ενισχύσουν τα Παιδικά Χωριά SOS.
Ελάτε λοιπόν να πάρετε μέρος σε πολλούς και πρωτότυπους διαγωνισμούς, να ζωγραφίσετε την Άνοιξη, να χορέψετε, να τραγουδήσετε με τη Χορωδία του σχολείου, να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση «Ένα μπαλόνι μυστικά», να παίξετε με τους αγγλόφωνους εμψυχωτές, να γευτείτε παραδοσιακά γερμανικά και γαλλικά εδέσματα που ετοίμασαν οι μαθητές των τμημάτων Ξένων γλωσσών αλλά και να δοκιμάσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες στον τοίχο αναρρίχησης του English Summer Camp!
Οι όμιλοι (clubs) Τένις, TAE-KWON-DO, Ποδοσφαίρου, Σκακιού, Θεατρικής αγωγής, Εικαστικής αγωγής, Παραδoσιακών και Σύγχρονων Χορών, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και English After School, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα μας επιδείξουν τα.. κατορθώματά τους!
Τα clubs στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο, μετά το καθημερινό ωρολόγιο πρόγραμμα, στο οικείο και ασφαλές περιβάλλον του σχολείου, αποφεύγοντας το χάσιμο πολύτιμου χρόνου και εξαλείφοντας τους γνωστούς εξωσχολικούς κινδύνους. Οι μικροί μαθητές με την καθοδήγηση έμπειρων, καταξιωμένων και διακεκριμένων εκπαιδευτών έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να αναδείξουν τις ειδικές δεξιότητες και τα ταλέντα τους, αλλά και να τα αναπτύξουν σωστά, να διακριθούν συμμετέχοντας σε πλείστες αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.
Με αυτό τον τρόπο, το σχολείο συμβάλλει στην ολόπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξη των παιδιών.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας