Με την παρουσία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, αφού η απεργία των δικηγόρων γλιτώνει τους «πράσινους» απόπιθανή τιμωρίαγιαόσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το «τριφύλλι» θα εκτίσει τηνποινή του, εφόσον αυτή τού επιβληθεί,την επόμενη νέα σεζόν.

Συνεπώς το παιχνίδι με τους «κυανόλευκους» θα έχει το χαρακτήρα φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ομάδα του «τριφυλλιού» με τον κόσμο να έχει τη δυνατότητα να γεμίσει τις κερκίδες του ΟΑΚΑ, ώστε να εορταστεί ο φετινός τίτλος.

Η απεργία των δικηγόρων την Μεγάλη Τρίτηκαι την Μεγάλη Τετάρτημεταφέρει την εκδίκαση της υπόθεσης για την επόμενη εβδομάδα, κατά συνέπεια για να τεθεί σε ισχύ η τιμωρία αποκλεισμού της έδρας των «πρασίνων», θα πρέπει να μεσολαβούν πέντε εργάσιμες ημέρες μεταξύ της ημερομηνίας έκδοσης της απόφασης και της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα.

Αρα, αυτό δεν είναι εφικτό να συμβεί στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (11/3) και έτσι το παιχνίδι θα γίνει κανονικά με την παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού με την όποια τιμωρία επιβληθεί στο «τριφύλλι» να μεταφέρεται για την ερχόμενη περίοδο!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr