
Νίκη για το «εισιτήριο» του Αρη στα πλέι οφ ζήτησε ο Κούπερ
Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για τον κυριακάτικο αγώνα εναντίον του Λεβαδειακού, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μέσω γραπτής δήλωσής του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έκανε λόγο για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι προκειμένου να «σφραγίσει» η ομάδα του την είσοδο στα πλέι οφ. Εκτός αποστολής ο Σηφάκης, όπως και οι Ρονάλντο, Φερνάντεζ, Μεριέμ.
Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για τον κυριακάτικο αγώνα εναντίον του Λεβαδειακού, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μέσω γραπτής δήλωσής του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έκανε λόγο για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι προκειμένου να «σφραγίσει» η ομάδα του την είσοδο στα πλέι οφ.
«Το παιχνίδι με το Λεβαδειακό είναι κρίσιμο και σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουμε για είσοδο στα πλέι-οφ. Πρέπει μετά τον αγώνα στην Καβάλα να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να είμαστε προσεκτικοί απέναντι σε ένα αντίπαλο που μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία.
Χρειάζεται, λοιπόν, μεγάλη προσπάθεια ώστε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και να εξασφαλίσουμε σε ένα μεγάλο -αν όχι ολοκληρωτικό- ποσοστό την είσοδο στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος».
Ο Αργεντινός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι: Πέσκοβιτς, Πιοβεζάν, Νέτο, Ορτίθ, Κουλουχέρης, Νασούτι, Κάλβο, Χαβίτο, Πρίττας, Ν. Γκαρσία, Ναφτί, Κάμπορα, Κόκε, Αράνο, Λαμπριάκος, Ντέιλι, Τζόνσον, Αντού, Αραβίδης, Βαγγέλη.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Σηφάκης, Ρονάλντο, Φερνάντεζ, Φρασέρι, Μεριέμ, Γραικός, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης, Αγτζίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Παγκόσμια καταδίκη για τους πυροβολισμούς στο δείπνο Τραμπ για τους ανταποκριτές του Λευκού Οίκου
- Η Σδούκου αδειάζει εμμέσως τον Γεωργιάδη για την ευρωπαϊκή εισαγγελία – «Έχει ‘αδωνικό’ τρόπο να σχολιάζει»
- Μουσολίνι από τα πανέρια – αλλά Μουσολίνι
- Νέα ευρήματα στη Γκίζα δείχνουν «πιθανή κρυφή είσοδο» στην πυραμίδα του Μυκερίνου
- Νότια Προάστια: Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση των ανηλίκων που χτυπούσαν περίπτερα και βενζινάδικα
- Στον Σάσα Βεζένκοφ ο τίτλος του MVP της Euroleague (vid)



