
Με πολλές απουσίες, αλλά επιστροφή… Σίμιτς η Λάρισα στην Καβάλα
Με τον Αλεξάντερ Σίμιτς στην αποστολή, ύστερα από απουσία 4,5 μηνών ταξιδεύει η Λάρισα στην Καβάλα για το σημαντικό ματς με τους «αργοναύτες». Αντίθετα ο Γιάννης Παπακώστας δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Νταμπίζα και Τουάμα (εκτίουν ποινή λόγω καρτών), τους ανέτοιμους Αμπουχατζίρα, Βλασόπουλο, Ιγκλέσιας, αλλά επιστρέφει ο Ντανιέλ Κουζέν που δηλώνει ορεξάτος για γκολ.
2
Με τον Αλεξάντερ Σίμιτς στην αποστολή, ύστερα από απουσία 4,5 μηνών ταξιδεύει η Λάρισα στην Καβάλα για το σημαντικό ματς με τους «αργοναύτες».
Αντίθετα ο Γιάννης Παπακώστας δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Νταμπίζα και Τουάμα (εκτίουν ποινή λόγω καρτών), τους ανέτοιμους Αμπουχατζίρα, Βλασόπουλο, Ιγκλέσιας, αλλά επιστρέφει ο Ντανιέλ Κουζέν που δηλώνει ορεξάτος για γκολ.
Οι «βυσσινί» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση μετά το τέλος της οποίας ο Παπακώστας ανακοίνωσε την αποστολή.
Συγκεκριμένα στην Καβάλα θα ταξιδέψουν οι: Σέρεμετ, Βιέρα, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Ααράμπ, Τριποτσέρης, Βελάσκο, Μελίσσης, Κατσιαρός, Κυριακίδης, Φλάβιο, Ρομέου, Ραντοσάβλιεβιτς, Μετίν, Ζέσους, Κουζέν, Σίμιτς, Πούρι, Σκάτσελ, Μπλάζεκ.
Κουζέν: «Θα βάλω γκολ στην Καβάλα»
Την αισιοδοξία του ότι θα σκοράρει στην αναμέτρηση με την Καβάλα, εξέφρασε ο επιθετικός από την Γκαμπόν, Ντανιέλ Κουζέν μιλώντας στην εφημερίδα Goal:«Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ ενάντια στην Καβάλα και μάλιστα θέλω να πετύχω γκολ. Όλη η Λάρισα περιμένει από εμένα να σκοράρω και μακάρι να τα καταφέρω και να τους δικαιώσω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα…».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γονείς Μάριου: «Νιώθουμε ότι με την συμπεριφορά τους μας κοροϊδεύουν»
- Η τρίτη και καλύτερη για τον ΟΦΗ
- Εύβοια: Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε αυλή σπιτιού – Στο νοσοκομείο ο οδηγός
- Για… διεθνή ακρίβεια μιλά πάλι ο Μητσοτάκης – Πανηγυρισμοί για πλεόνασμα και πολλά «θα» για τον αφθώδη πυρετό
- Η «ήσυχη» επανάσταση της βελόνας: Το κέντημα δεν ήταν ποτέ ένα αθώο χόμπι
- Ινδία: Πανικός σε πτήση της Swiss Air όταν πήρε φωτιά κινητήρας κατά την τροχοδρόμηση – Έξι τραυματίες


