2

Στο γραφείο του πταισματοδίκη βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/3) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος και κατέθεσε για περίπου δύο ώρες για την υπόθεση με τα… ύποπτα παιχνίδια.

«Πλέον η δικαιοσύνη έχει το λόγο», τόνισε ο κ. Πιλάβιος μόλις τελείωσε την κατάθεσή του και συνέχισε:

«Ήταν μία διαδικασία θεσμική και σοβαρή. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι εδώ για να βοηθήσει τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της σε ό,τι αφορά την ιστορία με τα στημένα παιχνίδια. Κατέθεσα τα στοιχεία από τους φακέλους της UEFA.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο Σοφοκλής Πιλάβιος ζήτησε από τον πταισματοδίκη να καλέσει για κατάθεση και ανθρώπους της UEFA, οι οποίοι ασχολούνται με τις έρευνες για τα στημένα ματς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr