
Η Ομόνοια ζητά τα στοιχεία που την εμπλέκουν στα στημένα
Τη δημοσιοποίηση των στοιχείων που αποδεικνύουν την εμπλοκή της σε ύποπτα παιχνίδι ζητά από την κυπριακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία η Ομόνοια. Το πρωί της Πέμπτης η ΚΟΠ έδωσε στο φως της δημοσιότητας τους τρεις αγώνες, των οποίων το αποτέλεσμα, σύμφωνα με την UEFA, ήταν στημένο. Μία από τις αναμετρήσεις είναι αυτή της Ομόνοιας με τον Ερμή Αραδίππου, που διεξήχθη στις 21 Φεβρουαρίου, γεγονός που η διοίκηση της πρώτης αρνείται.
2
Τη δημοσιοποίηση των στοιχείων που αποδεικνύουν την εμπλοκή της σε ύποπτα παιχνίδι ζητά από την κυπριακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία η Ομόνοια.
Το πρωί της Πέμπτηςη ΚΟΠ έδωσε στο φως της δημοσιότητας τους τρεις αγώνες, των οποίων το αποτέλεσμα, σύμφωνα με την UEFA, ήταν στημένο. Μία από τις αναμετρήσεις είναι αυτή της Ομόνοιας με τον Ερμή Αραδίππου, που διεξήχθη στις 21 Φεβρουαρίου, γεγονός που η διοίκηση της πρώτης αρνείται.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομόνοιας:
«Αναφορικά με τον αγώνα Ερμή-ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τα περί κίτρινων φακέλων, το σωματείο ζητά από την Ομοσπονδία να δημοσιοποιήσει άμεσα όλα τα στοιχεία και να υποδείξει πως μπορεί να εμπλέκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.
Ολα αυτά δεν αφορούν και δεν αγγίζουν το σωματείο και ούτε και πρόκειται να μας αποπροσανατολίσουν από την αναμέτρηση της Κυριακής».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Απιστία, ψέματα, αχαριστία: Η Megan Thee Stallion «έστειλε» τον Klay Thompson
- Πυροβολισμοί και χάος στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ποιος είναι ο δράστης [εικόνες και βίντεο]
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι τελικοί της Volley League
- Εκδήλωση μνήμης παρουσία Ζελένσκι για τα 40χρονα του Τσερνόμπιλ στην Ουκρανία
- Σε ποια χώρα στη Μέση Ανατολή σκέφτονται να διώξουν τις αμερικανικές βάσεις;
- Η μια αλλαγή που πάει τα squats σε άλλο επίπεδο


