
Ο Βλάχος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Φυτανίδη και Ουντότζι εν όψει Ξάνθης
Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης, εν όψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (19:00) με την Ξάνθη, δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Βλάχος έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες και πιθανότατα θα αναγκαστεί να συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο τεχνικός των αρκάδων δεν θα έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Σωκράτη Φυτανίδη και Τσικόντζι Ουντότζι.
2
Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης, εν όψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (19:00) με την Ξάνθη, δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Βλάχος έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες και πιθανότατα θα αναγκαστεί να συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Ο τεχνικός των αρκάδων δεν θα έχει στην διάθεση του τον Σωκράτη Φυτανίδη, που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Τσικόντζι Ουντότζι, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της Κυριακής λόγω των κίτρινων καρτών που έχει συμπληρώσει.
Παράλληλα, αμφίβολοι για τον αγώνα στα Πηγάδια είναι ο Οράσιο Καρντόσο, που έχει ένα τράβηγμα στον δικέφαλο, ο Εντερ, που έχει διάστρεμμα στην ποδοκνημική και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα των κοιλιακών, ενώ ο Σεμπάστιαν Καρέρα έκανε θεραπεία και εκφράζονται φόβοι πώς δεν θα προλάβει να αγωνιστεί πάλι μέχρι το τέλος της περιόδου.
Αντίθετα, ο Αντριάν Μπαστία εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και θα δώσει κανονικά το παρών στην Ξάνθη. Τέλος, στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης συμμετείχε ο Ισραελ Νταμόντε, ο οποίος επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης από την Αργεντινή, όπου είχε μεταβεί για οικογενειακούς λόγους.
Αναφορικά με την προπόνηση, ο Βλάχος χώρισε σε δύο μέρη το πρόγραμμα. Αρχικά έγιναν πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο και τακτική, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό. Η επόμενη προπόνηση του Αστέρα είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης (16:00).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Απιστία, ψέματα, αχαριστία: Η Megan Thee Stallion «έστειλε» τον Klay Thompson
- Πυροβολισμοί και χάος στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ποιος είναι ο δράστης [εικόνες και βίντεο]
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι τελικοί της Volley League
- Εκδήλωση μνήμης παρουσία Ζελένσκι για τα 40χρονα του Τσερνόμπιλ στην Ουκρανία
- Σε ποια χώρα στη Μέση Ανατολή σκέφτονται να διώξουν τις αμερικανικές βάσεις;
- Η μια αλλαγή που πάει τα squats σε άλλο επίπεδο


