
Στο 90 η Ρέιντζερς πήρε το ντέρμπι και το μισό… πρωτάθλημα από τη Σέλτικ
Η Ρέιντζερς ήταν η νικήτρια του «Ολντ Φερμ» στη Σκοτία, καθώς κατέβαλε την αντίσταση της Σέλτικ με 1-0, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 27η αγωνιστική. Ο Μορίς Εντού διαμόρφωσε στο 90 το τελικό αποτέλεσμα, με το οποίο οι «διαμαρτυρόμενοι» απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.
2
Η Ρέιντζερς ήταν η νικήτρια του «Ολντ Φερμ» στη Σκοτία, καθώς κατέβαλε την αντίσταση της Σέλτικ με 1-0, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 27η αγωνιστική.
Ο Μορίς Εντού διαμόρφωσε στο 90 το τελικό αποτέλεσμα, με το οποίο οι «διαμαρτυρόμενοι» απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς βρίσκονται πλέον 10 βαθμούς μπροστά από τη Σέλτικ, ενώ έχουν κι έναν αγώνα λιγότερο.
Ο Γιώργος Σαμαράς πέρασε στον αγώνα στο 61΄ για λογαριασμό των «καθολικών», αντικαθιστώντας τον Έϊντεν ΜακΓκίντι. Η Σέλτικ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σκοτ Μπράουν με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 66΄.
Στις αναμετρήσεις για την 27η αγωνιστική σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Αμπερντίν-Χαρτς 0-1
Νταντί Γιουν.-Φόλκερκ 3-0
Χιμπέρνιαν-Σεντ Τζόνστον 1-1
Μάδεργουελ-Κιλμάρνοκ 1-0
Σεντ Μίρεν-Χάμιλτον 0-0
Ρέιντζερς-Σέλτικ 1-0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η φορολογία της Ιταλίας «μαγνητίζει» τους πλούσιους
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
