Στους «4» του Champions Cup ο Ολυμπιακός
Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του Champions Cup Ευρώπης. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν της ισπανικής Σαμπαλέτ στο δεύτερο αγώνα που έγινε το Σάββατο στον Πειραιά με 10-4 και προκρίθηκαν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Νίκη και για τη ΝΕ Πατρών στον α ημιτελικό του LEN Trophy, 11-10 τη Μανσίσκ.
2
Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του Champions Cup Ευρώπης.
Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν της ισπανικής Σαμπαλέτ στο δεύτερο αγώνα που έγινε το Σάββατο στον Πειραιά με 10-4 και προκρίθηκαν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.
Στον πρώτο αγώνα ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει 14-13 στην Ισπανία.
Τα οκτάλεπτα: 1-0, 3-1, 3-2, 3-1.
Νίκη στο γκολ
Η ΝΕ Πατρών στον πρώτο ημιτελικό του LEN Trophy, επικράτησε 11-10 της ρωσικής Χάντι Μανσίσκ στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Η ελληνική ομάδα κατάφερε να προηγηθεί με διαφορά τεσσάρων τερμάτων με τη λήξη του β` οκταλέπτου και παρά την αντίδραση της Μανσίσκ τα δύο τελευταία μπόρεσε και πήρε τη νίκη που της δίνει «μικρό» προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού (6/3/10).
Τα οκτάλεπτα: 4-3, 4-1, 2-4 ,1-2
ΝΕ Πατρών: Ουέμπστερ, Χαραλαμπίδου (2), Μανέτα Μ., Μανέτα Σ. (2), Ζιλέτ (3), Γιαν Ομμέν (2)
ΧΑΝΤΙ ΜΑΝΣΙΣΚ: Σορόκινα (2), Ζούμπκοβα (3), Τιμοφέεβα (2), Γκριτσένκο, Λβόβα, Ζναμένσκαγια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γιάννης Νταλιάνης: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον θάνατο του αδερφού του σκηνοθέτη Κώστα Νταλιάνη
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Δήμος Πάρου: Καταβολή επιδόματος και στήριξη επιπλέον αγροτικών ιατρών του Κέντρου Υγείας Πάρου
- Εξαρθρώθηκε σπείρα στην Τρίπολη – Τέσσερις συλλήψεις για βιασμό 61χρονης και διαρρήξεις
- Ιράν: Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο απέπλευσε από τη Σούδα – Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις στη Γενεύη
- Χιλιάδες φοιτητές και μαθητές στους δρόμους – Ζητούν δικαιοσύνη για τα Τέμπη και διαμαρτύρονται για την Παιδεία





