
Στην Ολλανδία για την πρόκριση ο Ολυμπιακός, με… υπονοούμενα για τον Παναθηναϊκό
Ο Ολυμπιακός την Τρίτη δίνει πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Αλκμααρ για το Champions League, όμως ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Γιάννης Μώραλης κατά την αναχώρηση της ομάδας έδειξε ότι δεν ξεχνά το «αιώνιο» ντέρμπι. «Αν δει κάποιος τα ματς του Παναθηναϊκού, όντως χρειάζεται οφθαλμίατρο!», ήταν η απάντησή του, στις δηλώσεις του Νικόλα Πατέρα μετά τον αγώνα των «πρασίνων» με τον Αστέρα Τρίπολης.
- Κούμαν: «Εύκολη η αποστολή μας»
- Μπράβο: «Μπορούμε το διπλό»
26
Ο Ολυμπιακός την Τρίτη δίνει πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Αλκμααρ για το Champions League, όμως ο Γιάννης Μώραλης κατά την αναχώρηση των «ερυθρολεύκων» έδειξε ότι δεν ξεχνά το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
«Αν δει κάποιος τα ματς του Παναθηναϊκού, όντως χρειάζεται οφθαλμίατρο!», ήταν η απάντηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, στις δηλώσεις του Νικόλα Πατέρα μετά τον αγώνα των «πρασίνων» με τον Αστέρα Τρίπολης.
«Δεν είναι τελικός το παιχνίδι με την Άλκμααρ στην Ολλανδία, αφού υπάρχει το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων με την Άρσεναλ», ανέφερε αρχικά ο κ. Μώραλης.
Οι Πειραιώτες αναμένεται να αφιχθούν στις 12:30 (ώρα Ελλάδας) στο Άμστερνταμ. Η προπόνησή τους έχει προγραμματιστεί για τις 19:30 (ώρα Ελλάδας) και 45 λεπτά νωρίτερα θα μιλήσει ο Ζίκο στους εκπροσώπους του Τύπου.
Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» απαρτίζουν οι: Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Στολτίδης, Ζαϊρί, Μήτρογλου. Στην Αθήνα έμειναν οι Ντιόγο, Λεντέσμα, Τοροσίδης, Γκαλέτι και Ντάρμπισαϊρ, οι οποίοι έχουν διάφορα προβλήματα τραυματισμών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Νετανιάχου πάσχει από καρκίνο του προστάτη και υποβλήθηκε σε ακτινοθεραπεία – Δύο μήνες μετά η ανακοίνωση
- Κικίλιας: Δίνουμε 57 εκατομμύρια ευρώ για συγκράτηση των τιμών των εισιτηρίων
- Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Γιώργος Μαργώνης live στο Delphi Economic Forum XI
- Σχέδιο Ανάν: H Ελλάδα δεν δοξάζεται μόνο με θυσίες και ολοκαυτώματα
- Ντόρσεϊ και Ναν στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής Euroleague
- Γερμανία: Εγκρίθηκαν η έκπτωση στον φόρο καυσίμων και το αφορολόγητο μπόνους για εργαζόμενους



