
«Χτυπημένη» από τραυματισμούς και νέα γρίπη η «Μπάρτσα» πριν από Ίντερ και Ρεάλ
Αποδεκατισμένη κινδυνεύει να παραταχθεί η Μπαρτσελόνα τόσο στον αγώνα της Τρίτης με την Ίντερ για το Champions League, όσο και στο el clasico της Κυριακής με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» για το πρωτάθλημα Ισπανίας. Τραυματίες είναι οι Μέσι, Ιμπραΐμοβιτς και Πικέ, ενώ από τη νέα γρίπη έχουν προσβληθεί οι Τουρέ, Αμπιντάλ, Μαρκές.
26
Αποδεκατισμένη κινδυνεύει να παραταχθεί η Μπαρτσελόνα τόσο στον αγώνα της Τρίτης με την Ίντερ για το Champions League, όσο και στο el clasico της Κυριακής με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» για το πρωτάθλημα Ισπανίας.
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος – όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Ευρώπης – τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό, στον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» (1-1).
Οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τζεράρντ Πικέ παραμένουν τραυματίες, ενώ τους Καταλανούς έχει χτυπήσει και η νέα γρίπη, με επιβεβαιωμένα τα δείγματα των Γιάγια Τουρέ και Ερίκ Αμπιντάλ και τον Ραφαέλ Μαρκές να έχει υποβληθεί στις σχετικές εξετάσεις για την εξακρίβωση το ιού.
Η ισοπαλία των «μπλαουγκράνα» με την Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν στη δεύτερη θέση της κατάταξης, όντες ένα βαθμό πίσω από την – «αιώνια» αντίπαλο – Ρεάλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Νετανιάχου πάσχει από καρκίνο του προστάτη και υποβλήθηκε σε ακτινοθεραπεία – Δύο μήνες μετά η ανακοίνωση
- Κικίλιας: Δίνουμε 57 εκατομμύρια ευρώ για συγκράτηση των τιμών των εισιτηρίων
- Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Γιώργος Μαργώνης live στο Delphi Economic Forum XI
- Σχέδιο Ανάν: H Ελλάδα δεν δοξάζεται μόνο με θυσίες και ολοκαυτώματα
- Ντόρσεϊ και Ναν στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής Euroleague
- Γερμανία: Εγκρίθηκαν η έκπτωση στον φόρο καυσίμων και το αφορολόγητο μπόνους για εργαζόμενους



