89

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης, επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας μετά την παραίτηση του Νίκου Θανόπουλου λέγοντας πως «έγινε μια κουβέντα από παράγοντα ομάδας της Σούπερ Λίγκα και μου πρότεινε να είμαι υποψήφιος», ξεκαθάρισε όμως πως δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Παπουτσάκη στον «Athletic Radio»:

Για το αν του έχει γίνει πρόταση για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, είπε: «Έγινε μια κουβέντα από παράγοντα ομάδας της Σούπερ Λίγκα και μου πρότεινε να είμαι υποψήφιος για την θέση του προέδρου. Όμως το θέμα έχει μείνει εκεί και δεν έχουμε συζητήσει ακόμα τίποτα».

Για την δική του θέση, σχολίασε: «Αν μου γίνει μια πρόταση όπου θα με στηρίζουν όλες οι ομάδες θέλοντας να βρίσκεται στην θέση του προέδρου κάποιος που θα είναι ενωτικός τότε θα το σκεφτώ. Προς στιγμήν δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα αλλά πιστεύω ότι από εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με αυτό το θέμα».

Για το αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει, τόνισε: «Ότι δουλειά και αν κάνεις, όταν την κάνεις με αγάπη και πίστη δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και πάντα θα πηγαίνεις μπροστά. Έτσι και στο ποδόσφαιρο πριν από τρία χρόνια ήμουν ένας νέος παράγοντας και τώρα θεωρούμαι παλιός. Πιστεύω ότι διαθέτω πλέον την εμπειρία για να ανταπεξέλθω».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ανέφερε: «Το πιο σοβαρό πρόβλημα είναι η βία στα γήπεδα και θα πρέπει να βρούμε τρόπο να το σταματήσουμε. Το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή και θα πρέπει να συμμετέχουν όλοι. Δεν μπορεί  μια χούφτα ανεγκέφαλων να διώχνει τον κόσμο από το γήπεδο».

Για την πορεία του Εργοτέλη μέχρι τώρα, τόνισε: «Στόχος της ομάδας είναι να φτάσει η ομάδα στους 23-24 βαθμούς στο τέλος του πρώτου γύρου. Αν το καταφέρουμε αυτό θα πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία».

Για τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι, ανέφερε: «Φέτος έγινε μια αξιόλογη δουλειά. Είχε γίνει η κατάλληλη προεργασία από τον προηγούμενο χειμώνα και μπορώ να σας πω ότι και τώρα γίνεται το ίδιο και για το επόμενο καλοκαίρι. Αυτός είναι ο λόγος που έπιασαν και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται τώρα στην ομάδα».

Για την δημιουργία του αθλητικού κέντρου και του νέου γηπέδου, σημείωσε: «Δεν έχουμε έναν χώρο που να δημιουργήσουμε και το γήπεδο και το αθλητικό κέντρο. Για να προχωρήσουμε στην κατασκευή του αθλητικού κέντρου, υπάρχουν κάποιες επιλογές. Οι εξελίξεις καθυστερούν γιατί θέλουμε να βρούμε τον κατάλληλο χώρο που θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην κατασκευή του γηπέδου και του αθλητικού κέντρου».

Τέλος, για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, είπε: «Δεν πρόκειται να φύγει κανένας από την ομάδα. Είτε είναι το πρώτο όνομα είτε το τελευταίο. Έχουμε τόσους επιθετικούς και πήγαμε στην Κατερίνη για το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Λεάλ. Αν κριθεί ότι υπάρχει πρόβλημα λόγω τραυματισμών τότε θα κινηθούμε τον Ιανουάριο για να προχωρήσουμε σε μεταγραφές».

Ανακοίνωση για την Εθνική

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την πρόκριση της Εθνικής στο Μουντιάλ εξέδωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης, η οποία αναφέρει:

«Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συγχαίρουν ολόθερμα την Εθνική Ομάδα και όλους τους συντελεστές της για τη μεγαλειώδη πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010. Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας κάθε επιτυχία το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ν. Αφρικής. Είμαστε βέβαιοι ότι και εκεί θα μας κάνετε όλους υπερήφανους!».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr