89

Είναι από τις διαδικασίες που από τη μία πλευρά χαρακτηρίζονται περιττές και από την άλλη, απαραίτητες. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο παρουσιάστηκε επίσημα στους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη της προπόνησης της Τετάρτης. Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάστηκαν, με όλους εξάλλου υπήρξε συμπαίκτης, πριν αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ.

Ο Πορτογάλος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα, ο οποίος επιλήφθηκε επί της παρουσίασης. Ο τελευταίος λίγο πολύ σκιαγράφησε το προφίλ του Κονσεϊσάο, τονίζοντας και την εμπιστοσύνη της διοίκησης στις γνώσεις και την εμπειρία του πορτογάλου.

Λίγο πολύ άπαντες στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν τον χαρακτήρα του Κονσεϊσάο και οι ποδοσφαιριστές του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη νέα προοπτική που άνοιξε για τον ίδιο. Ο δε Πορτογάλος ανταπέδωσε και ζήτησε από όλους να συνεχίσουν, έχοντας τη νοοτροπία του νικητή και σημειώνοντας ότι υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις από όλους.

Περιμένοντας Χαλκιά και διεθνείς

Σε αγωνιστικό επίπεδο, την τελευταία στιγμή θα παρθεί απόφαση αναφορικά με την παρουσία του Κώστα Χαλκιά στο παραδοσιακό ντέρμπι με τον Αρη. Ο διεθνής τερματοφύλακας συνεχίζει να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και δεν αναμένεται να δοκιμάσει πριν την προπόνηση της Παρασκευής. Αναλόγως θα κριθεί κατά πόσο είναι έτοιμος να ξεκινήσει στο παιχνίδι, αλλά το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ο Ντάριο Κρέσιτς.

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη αναμένεται η επιστροφή του Λίνο στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Επί της ουσίας, ο Φερνάντο Σάντος περιμένει τις επιστροφές και των διεθνών παικτών (σ. σ. Μουσλίμοβιτς, Κουτσιανικούλης, Κοντρέρας, Κουτζαβασίλης, Παπάζογλου), καθώς επίσης και του Μπράις Μουν που βρίσκεται στην πατρίδα του, ούτως ώστε να αποκτήσει την δυνατότητα πιο ασφαλούς κατάστρωσης των σχεδίων του.

Είναι σαφές ότι θα πρέπει να «τσεκάρει» την αγωνιστική κατάσταση του καθενός και αναλόγως να αποφασίσει για το ποιοι είναι έτοιμοι να βγάλουν ολόκληρο 90λεπτο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr