
Στον Ολυμπιακό διαψεύδουν σενάρια περί Γιον Αρνε Ρίισε
Μπορεί ο ιταλικός Τύπος να... στέλνει τον Γιον Αρνε Ρίισε στον Ολυμπιακό, όμως, σύμφωνα με τους Πειραιώτες, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Ο διεθνής αριστεροπόδαρος Νορβηγός χαφ βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες της Ρόμα ενόψει Ιανουαρίου και όπως γράφτηκε οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει κίνηση για την απόκτησή του. Ωστόσο, τα μεταγραφικά θέματα θα συζητηθούν με την επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη από το εξωτερικό.
89
Μπορεί η «Corriere Dello Sport» να ανέφερε σε δημοσίευμά της πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γιον Αρνε Ρίισε, ωστόσο η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική, όπως υποστηρίζουν οι Πειραιώτες.
Ο διεθνής αριστεροπόδαρος Νορβηγός χαφ βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες της Ρόμα ενόψει Ιανουαρίου και όπως έγραψαν οι Ιταλοί οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει κίνηση για την απόκτησή του.
Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, όπως λένε διοικητικοί «κύκλοι» από την Πλατεία Αλεξάνδρας, που διαψεύδουν το συγκεκριμένο θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας από τη γειτονική χώρα.
Αλλωστε, τα μεταγραφικά θα συζητηθούν από την ερχόμενη εβδομάδα, όταν ο Σωκράτης Κόκκαλης θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ και αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Ζίκο, όπου και θα τεθούν όλα επί τάπητος, όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κρήτη: Τρεις συλλήψεις για αιματηρό επεισόδιο μεταξύ κτηνοτρόφων – Μετά τις… μαγκούρες βγήκαν μαχαίρια
- Η Μεγάλη Εικόνα έβαλε στο μικροσκόπιο τη σχέση παιδιών και social media
- Ο ΟΤ στο Delphi Economic Forum XI
- ΕΟΦ: Οριστική διακοπή κυκλοφορίας πέντε σκευασμάτων ινσουλίνης
- Ανδρουλάκης: Προτάσσω την αλλαγή πολιτικής κουλτούρας – Η κυβέρνηση είναι μεσ’ τη διαφθορά
- Ένταση στο Εφετείο μετά την αθώωση Ρωμανού – Δακρυγόνα από την ΕΛ.ΑΣ.



