
Επιστροφή του «τιμωρημένου» Κατεργιαννάκη στην αποστολή της Καβάλας
Μια έκπληξη πρώτου μεγέθους επεφύλασσε η ανακοίνωση της αποστολής της Καβάλας για το παιχνίδι κυπέλλου hellas online με τον Αγροτικό Αστέρα την Τετάρτη στον Εύοσμο. Ο Γιάννης Παπακώστας συμπεριέλαβε στην αποστολή των «αργοναυτών» για πρώτη φορά από τις 29 Αυγούστου τον Φάνη Κατεργιαννάκη.
89
Μια έκπληξη πρώτου μεγέθους επεφύλασσε η ανακοίνωση της αποστολής της Καβάλας για το παιχνίδι κυπέλλου hellas online με τον Αγροτικό Αστέρα την Τετάρτη στον Εύοσμο. Ο Γιάννης Παπακώστας συμπεριέλαβε στην αποστολή των «αργοναυτών» για πρώτη φορά από τις 29 Αυγούστου – και το παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης – τον Φάνη Κατεργιαννάκη.
Ως γνωστόν, η δήλωση «ξενέρωσα με τις μεταγραφές των Κάλατς και Ιτάνζ» που είχε κάνει ο Έλληνας τερματοφύλακας, τον είχε θέσει υπό σιωπηρή τιμωρία και επί μονίμου βάσεως εκτός αποστολής.
Ο τεχνικός του ΑΟΚ επαναφέρει, λοιπόν, τον Κατεργιαννάκη εν όψει της αναμέτρησης του Ευόσμου, θέλοντας να ξεκουράσει τον Ζέλικο Κάλατς, που έμεινε εκτός αποστολής.
Η αποστολή των «κυανόλευκων» αποτελείται από τους: Ντουγκλάο, Κάλαϊτζιτς, Ορούμα, Ντομπρασίνοβιτς, Ρινκόν, Παβίσεβιτς, Ονουάτσι, Πόποβιτς, Γιάννου, Θεοδωρέλη, Ιωάννου, Κατεργιαννάκη, Λάκη, Λεοντίου, Σιόντη, Σουλτανίδη, Οικονόμου, Κωνσταντινίδη και Ιτάνζ.
Εξάλλου, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Μανώλη Ψωμά, ο οποίος τελικά δεν υπέστη θλάση, αλλά τράβηγμα στην γάμπα και έτσι ο χρόνος επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους προσδιορίζεται σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ξεκάθαρη απάντηση από τον Υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας – «Η πρόκριση κρίνεται στο γήπεδο»
- Πήρε το ντέρμπι παραμονής η Λεβάντε, νίκησε 2-0 τη Σεβίλλη
- Το ιστορικό των προθεσμιών και των απειλών του Τραμπ για το Ιράν
- Αμετανόητος Λαζαρίδης ξαναχτυπά: Η σκευωρία των πολιτικών μου αντιπάλων εντός και εκτός Καβάλας θα πέσει στο κενό
- Strawberina στοπ: Δηλητήριο ο σκοτεινός τοξικός αλγόριθμος των ψηφιακών φρούτων
- Συναγερμός στον Νέο Κόσμο – 55χρονος έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα αφού χτύπησε τη μητέρα του – Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ




