
Επαφή της διοίκησης με τον Προτάσοφ για το μέλλον του στον Ηρακλή
Το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση για το Κύπελλο την Πέμπτη με τα Τρίκαλα φαίνεται πως θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Ολεγκ Προτάσοφ στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή. Την Δευτέρα, ο Ουκρανός τεχνικός είχε επαφή με τους διοικούντες την ΠΑΕ, στην οποία δεν τέθηκε ζήτημα απομάκρυνσης ή παραίτησής του από τον πάγκο της ομάδας.
102
Το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση για το Κύπελλο την Πέμπτη με τα Τρίκαλα φαίνεται πως θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Ολεγκ Προτάσοφ στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.
Την Δευτέρα, ο Ουκρανός τεχνικός είχε επαφή με τους διοικούντες την ΠΑΕ, στην οποία δεν τέθηκε ζήτημα απομάκρυνσης ή παραίτησής του από τον πάγκο της ομάδας.
Το δεδομένο, όμως, δύσκολα θα παραμείνει το ίδιο αν ο «Γηραιός» δεν κατορθώσει να δώσει συνέχεια στις υποχρεώσεις του για τη δεύτερη τη τάξη εγχώρια διοργάνωση.
Απών από το προσεχές παιχνίδι, για το οποίο οι «κυανόλευκοι» θα έχουν στη διάθεση τους χίλια εισιτήρια, θα είναι ο Μανώλης Παπαστεργιανός, ο οποίος αποβλήθηκε στο αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.
Την Τρίτη, δε, θα αποφασιστεί από ποιους αγώνες θα λείψει ο Τάσος Κατσαμπής, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξεκάθαρη απάντηση από τον Υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας – «Η πρόκριση κρίνεται στο γήπεδο»
- Πήρε το ντέρμπι παραμονής η Λεβάντε, νίκησε 2-0 τη Σεβίλλη
- Το ιστορικό των προθεσμιών και των απειλών του Τραμπ για το Ιράν
- Αμετανόητος Λαζαρίδης ξαναχτυπά: Η σκευωρία των πολιτικών μου αντιπάλων εντός και εκτός Καβάλας θα πέσει στο κενό
- Strawberina στοπ: Δηλητήριο ο σκοτεινός τοξικός αλγόριθμος των ψηφιακών φρούτων
- Συναγερμός στον Νέο Κόσμο – 55χρονος έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα αφού χτύπησε τη μητέρα του – Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ




