Η βροχή έπληξε τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών
Κλειστό παραμένει το ανώτερο τμήμα του Ιερού του Απόλλωνα, όπου βρίσκεται το αρχαίο θέατρο και το αρχαίο στάδιο των Δελφών, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε χθες, Παρασκευή. Ο αρχαιολογικός χώρος λειτουργεί και η είσοδος είναι ελεύθερη στους επισκέπτες.
43
Κλειστό παραμένει το ανώτερο τμήμα του Ιερού του Απόλλωνα, όπου βρίσκεται το αρχαίο θέατρο και το αρχαίο στάδιο των Δελφών, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε χθες, Παρασκευή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, για το λόγο αυτό η επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Δελφών γίνεται ελεύθερα, χωρίς έκδοση εισιτηρίου.
Το πρόβλημα του αρχαιολογικού χώρου εξετάζεται άμεσα από αρμόδια στελέχη του υπουργείου με τη σύμπραξη ειδικών επιστημόνων σε σειρά συναντήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε ποια νησιά μειώνεται από σήμερα ο ΦΠΑ – Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ
- Στα χαμηλότερα επίπεδα του 2025 τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ (γράφημα)
- Εκπτώσεις πριν τις… χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ
- Ποιοι θα πάρουν τρία ενοίκια επιστροφή το 2026






