89

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός την Στουρμ Γκρατς στις 23 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.

Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA, για τα έκτροπα των φίλων της ομάδας στα παιχνίδια με την Σπάρτα Πράγας και την Ατλέτικο Μαδρίτης, θα καθυστερήσει και άλλο, καθώς η εκδίκαση ορίστηκε για τις 29 του ίδιου μήνα.

Αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για τους «πράσινους», οι οποίοι θα έχουν την στήριξη των οπαδών τους στον αγώνα με την Στουρμ Γκρατς, στο πλαίσιο του Europa League.

Παράλληλα, την Δευτέρα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα γνωστοποιήσει την απόφασή της, αναφορικά με την έφεση του Παναθηναϊκού για την τιμωρία των τριών αγωνιστικών στον Τζιμπρίλ Σισέ, με τους «πράσινους» να ελπίζουν σε μείωση της ποινής, προκειμένου να έχουν στην διάθεση τους τον Γάλλο επιθετικό στα επόμενα παιχνίδια του Europa League.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr