
Είχε… Μούσα η Αλκμααρ και προκρίθηκε στην παράταση
Πολύ δύσκολα, η Αλκμααρ προκρίθηκε στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ολλανδίας, επικρατώντας 2-0 στην παράταση της αναπληρωματικής ομάδας του Αγιαξ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League έφτασε στην πρόκριση χάρη στη «χρυσή» αλλαγή, Μούσα Ντεμπελέ.
66
Πολύ δύσκολα, η Αλκμααρ προκρίθηκε στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ολλανδίας, επικρατώντας 2-0 στην παράταση της αναπληρωματικής ομάδας του Αγιαξ.
Μετά από ένα «στείρο» 90λεπτο στο «DSB Στάντιον», η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League έφτασε στην πρόκριση χάρη στον Μούσα Ντεμπελέ, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο 66 και κατάφερε να σκοράρει στο 1ο και το 4ο λεπτό της παράτασης.
Ο Ρόναλντ Κούμαν χρησιμοποίησε τους: Ρομέρο (71 λ.τρ. Χάιμπλοκ), Σβερτς, Μοισάντερ, Μορένο, Ποκονιόλι, Ελμ, Μέντες ντα Σίλβα, Σάαρς, Μάρτενς (46 Πόουλσεν), Αρι (66 Ντεμπελέ), Πελέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΝΑΤΟ: Συνάντηση του Ερντογάν με τον Ρούτε – «Μπορούμε να μάθουμε πολλά» από την Τουρκία
- Λίβανος: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δημοσιογράφο και άλλα 2 άτομα – Πυρά και κατά των διασωστών
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ
- Κύπελλο Ιταλίας: Ο τρομερός Μότα απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την Λάτσιο στον τελικό




