
Απειρες «σφυρίχτρες» για ΠΑΟ και ΑΕΚ με Ντιναμό και Μπενφίκα στο Europa League
O Ισπανός Θέσαρ Φερνάντεθ ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Ντιναμό Βουκουρεστίου - Παναθηναϊκός και ο Σουηδός Στέφαν Γιοχάνεσον ορίστηκε αντίστοιχα στο ματς ΑΕΚ - Μπενφίκα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου.
89
O Ισπανός Θέσαρ Φερνάντεθ ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Ντιναμό Βουκουρεστίου – Παναθηναϊκός και ο Σουηδός Στέφαν Γιοχάνεσον ορίστηκε αντίστοιχα στο ματς ΑΕΚ – Μπενφίκα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου.
Ο 39χρονος Φερνάντεθ έγινε διεθνής μόλις το 2008 και έχει εμπειρίες μόνο από προκριματικά Champions League, ενώ πέρυσι «σφύριξε» σε τρία ματς στη φάση των ομίλων του UEFA.
Οσον αφορά στον Στέφαν Γιοχάνεσον, είναι 38 ετών και δεν έχει και αυτός μεγάλη εμπειρία από ευρωπαϊκά ματς. Είναι διεθνής από το 2003 και δεν έχει «σφυρίξει» ποτέ σε αγώνα Champions League, ενώ την περσινή περίοδο ορίστηκε σε τρία ματς στη φάση των ομίλων του UEFA.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γάζα: 5 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, από ισραηλινά πυρά κοντά σε τέμενος
- ΝΑΤΟ: Συνάντηση του Ερντογάν με τον Ρούτε – «Μπορούμε να μάθουμε πολλά» από την Τουρκία
- Λίβανος: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δημοσιογράφο και άλλα 2 άτομα – Πυρά και κατά των διασωστών
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ



