
Προς «ναυάγιο» οδηγείται η περίπτωση Γκάγκα
Απομακρύνεται από την ΑΕΚ με το πέρασμα των ημερών ο Σιμπονίσο Γκάκα. Και αυτός καθώς η Μαμελόντι Σαντάουνς δείχνει απρόθυμη να τηρήσει την αρχική συμφωνία και πλέον έχει απαιτήσεις που οδηγούν την μεταγραφή του παίκτη σε... ναυάγιο.
- Μπλάνκο: «Υπερήφανος που είμαι ΑΕΚ»
89
Απομακρύνεται από την ΑΕΚ με το πέρασμα των ημερών ο Σιμπονίσο Γκάκα. Και αυτός καθώς η Μαμελόντι Σαντάουνς δείχνει απρόθυμη να τηρήσει την αρχική συμφωνία και πλέον έχει απαιτήσεις που οδηγούν την μεταγραφή του παίκτη σε… ναυάγιο.
Ο Νοτιοαφρικανός αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το δεξί άκρο της άμυνας και η ΑΕΚ βρέθηκε μία ανάσα από την απόκτησή του. Η προσφορά του Θανόπουλου προέβλεπε 400.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του, προσφορά που φερόταν έτοιμη να αποδεχθεί η Μαμελόντι.
Η στάση όμως του συλλόγου άλλαξε ξαφνικά και οι απαιτήσεις της ανέβηκαν κατά 300.000 ευρώ. Οχι βέβαια για το 60% αλλά για το 100% των δικαιωμάτων του, ζητώντας παράλληλα η πληρωμή να γίνει άμεσα και με μετρητά.
Κάτι που βρίσκει αντίθετους τους ανθρώπους της ΑΕΚ που είχαν δώσει διορία μέχρι και την Τετάρτη για να λάβουν οριστική απάντηση. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία της «Ένωσης» για την απόκτηση του παίκτη, προσθέτοντας όμως ότι «καμία μεταγραφή στον κόσμο δεν γίνεται με τέτοιες απαιτήσεις. Ολες οι μεταγραφές στον κόσμο γίνονται με δόσεις».
Αν η Μαμελόντι επιμείνει σε αυτές τις απαιτήσεις και η περίπτωση Γκάκα έχει αρνητική κατάληξη, η ΑΕΚ θα εξετάσεις τις εναλλακτικές λύσεις που έχει στην λίστα του ο Μπάγεβιτς. Οι Κάρλος Λουτσιάνο Αραούχο (έχει και ισπανικό διαβατήριο) και Σερτζίνιο Γριν είναι δύο από αυτές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν χαιρετίζει την παράταση της κατάπαυσης του πυρός
- Λίβανος: Το ΣΑ του ΟΗΕ καταδικάζει την επίθεση κατά της UΝIFIL έπειτα από τον θάνατο γάλλου κυανόκρανου
- Πώς το Ιράν εργαλειοποίησε τα Στενά του Ορμούζ – Γιατί θα είναι δύσκολο να ανοίξουν
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τα κράτη – μέλη της ΕΕ πάνω από την Τουρκία
- Πτώση τουρκικού Σινούκ κατά τη διάρκεια άσκησης
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους





