
Ο Λαπόρτα επιβεβαίωσε τις κινήσεις της Μπαρτσελόνα για ανανέωση με τον Μέσι
Σε διαπραγματεύσεις με τον Λιονέλ Μέσι για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του βρίσκεται η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, όπως επισήμανε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο Ζοάν Λαπόρτα. Ο 22χρονος επιθετικός είναι ήδη ένας από τους πλέον καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην Ισπανία (και τον κόσμο ολόκληρο), καθώς το τρέχον συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται το 2014, του αποφέρει περισσότερα από 8 εκ. ευρώ ετησίως.
102
Σε διαπραγματεύσεις με τον Λιονέλ Μέσι για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του βρίσκεται η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, όπως επισήμανε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο Ζοάν Λαπόρτα.
«Υπάρχει μία πολύ καλή σχέση μεταξύ των δύο πλευρών. Γνωρίζουν (σ.σ. η πλευρά του παίκτη) ότι επιθυμία της Μπαρτσελόνα είναι να αισθάνεται καλά ο παίκτης εδώ.
»Είμαστε περήφανοι που τον έχουμε στην ομάδα μας, γιατί είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου», υπογράμμισε ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», προσθέτοντας ότι οι διαπραγματεύσεις προχωρούν με καλό ρυθμό.
Ο 22χρονος επιθετικός είναι ήδη ένας από τους πλέον καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην Ισπανία (και τον κόσμο ολόκληρο), καθώς το τρέχον συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται το 2014, του αποφέρει περισσότερα από 8 εκ. ευρώ ετησίως.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρεαλιστικές προοπτικές του «ασυμβίβαστου»
- Ιράν: Εάν ΗΠΑ και Ισραήλ επιτεθούν ξανά «αποχαιρετήστε την παραγωγή πετρελαίου στη Μέση Ανατολή»
- ΟΗΕ: Ο κόσμος είναι έτοιμος να αναθέσει σε γυναίκα το αξίωμα της Γενικής Γραμματέα, λέει η Μπατσελέτ
- Ιταλία: Η Μελόνι απαντά στον ρώσο παρουσιαστή για την «πιστοποιημένη ηλίθια» και «κακή και άσχημη γυναικούλα»
- Το Περού αναβάλλει για τουλάχιστον μερικούς μήνες την αγορά F-16 από τις ΗΠΑ
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5 έγκλειστοι νεκροί κατά την εξέγερση σε φυλακή υψίστης ασφαλείας




