89

Οι δυο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια από την περασμένη εβδομάδα, ο Σερζ Μπράνκο βρισκόταν στην Λιβαδειά από το βράδυ της Πέμπτης, την Κυριακή έπαιξε στο φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του.

Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Καμερουνέζου χαφ μέχρι το 2012 με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ απέκτησε τον διεθνή με την Εθνική ομάδα του Καμερούν Σέρζ Μπράνκο. Ο διεθνής μέσος που πέρυσι αγωνιζόταν βασικός στην γερμανική Ντούϊσμπουργκ, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ μέχρι το 2012. Ο Σέρζ Μπράνκο, έχει αγωνιστεί επίσης στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στην ΛΙντς και στην Κουήνς Πάρκ Ρέϊντζερς».

Στο μεταξύ, οι «πράσινοι» θα δώσουν την Τετάρτη (19:00) το πρώτο τους φιλικό αγώνα στην Λιβαδειά, όπου θα αντιμετωπίσουν την Αναγέννηση Καρδίτσας σε μια άτυπη ρεβάνς της ήττας με 2-1 στο φιλικό ματς της Τετάρτης 29 Ιουλίου στην θεσσαλική πόλη.

Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς περιμένει να δει σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τα προηγούμενα τεστ, με Καρδίτσα και Αγροτικό, καθώς μέχρι στιγμής η ομάδα του Λεβαδειακού δεν πείθει με τις εμφανίσεις της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr