89

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΑΕΚ στην πρόταση ύψους 1,5 εκ. ευρώ του Ανόβερου για την απόκτηση του Ραφίκ Τζιμπούρ, καθώς οι διοικούντες της Ένωσης έκριναν πως δεν τους καλύπτει η πρόταση των Γερμανών για τον 25χρονο φορ.

Ο λόγος της απόρριψης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sportday»,ήταν καθαρά οικονομικός, αφού στην ΑΕΚ θα καθίσουν να συζητήσουν μια πρόταση για τον Αλγερινό επιθετικό που θα ξεπερνάει τα 2 εκ., ποσό το οποίο οφείλουν οι «κιτρινόμαυροι» στον Πανιώνιο για τη μεταγραφή του πέρυσι το καλοκαίρι.

Βέβαια, στη Γράμμου δεν έκλεισαν την… πόρτα στους Γερμανούς, καθώς είναι σίγουροι πως ο σύλλογος της Bundesliga θα επανέλθει σύντομα για τον «τρομοκράτη», ίσως και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με βελτιωμένη προσφορά και με ένα ποσό γύρω στα 2,5 εκ. ευρώ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως το Ανόβερο έχει μιλήσει με τον Τζιμπούρ, στον οποίο προσφέρει τριετές συμβόλαιο, με τον παίκτη να μην έχει πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στους «ρότεν».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Εξέδρα των Σπορ» δήλωσε άγνοια περί Ανόβερου, προσθέτοντας οτι στο μυαλό του είναι μόνο η ΑΕΚ.

Ντ Αλεσάντρο: «Θα με ενδιέφερε η ΑΕΚ»

Μόνο αρνητικός δεν είναι στο ενδεχόμενο της μεταγραφής του στην ΑΕΚ ο Αντρές Ντ Αλεσάντρο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Eξέδρα των Σπορ».

«Θα ήθελα να επιστρέψω στην Ευρώπη. Είναι κάτι που όλοι οι ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Λατινική Αμερική θέλουν να κάνουν.

»Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ. Χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει οτι δεν είμαι καλά στην ομάδα που βρίσκομαι τώρα. Θα δούμε τι θα γίνει, αν φτάσει μία καλή πρόταση», ανέφερε ο Αργεντινός μέσος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr