
Happy Εντ-ίνιο στην ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο στη Μάλαγα
Κάτοικος Ανδαλουσίας είναι και επίσημα από τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Αρνάλντο Εντίνιο, καθώς ανακοινώθηκε η μεταγραφή του από την Μάλαγα από την επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής ομάδας, η οποία ήρθε τελικά σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτησή του. Ο διεθνής Πορτογάλος επιθετικός θα παρουσιαστεί από τη νέα του ομάδα στο «Ροσαλέδα» το μεσημέρι (13.30), μαζί με το τελευταίο απόκτημα της Μάλαγας από τον Αγιαξ τον Αλμπερτ Λούκε.
102
Κάτοικος Ανδαλουσίας είναι και επίσημα από τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Αρνάλντο Εντίνιο, καθώς ανακοινώθηκε η μεταγραφή του από την Μάλαγα από την επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής ομάδας, η οποία ήρθε τελικά σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτησή του.
Ο διεθνής Πορτογάλος επιθετικός θα παρουσιαστεί από τη νέα του ομάδα στο «Ροσαλέδα» το μεσημέρι (13.30), μαζί με το τελευταίο απόκτημα της Μάλαγας από τον Αγιαξ τον Αλμπερτ Λούκε.
Στο κείμενο της ανακοίνωσης της μεταγραφής γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι ο Εντίνιο έχει κληθεί, από τον Κάρλος Κεϊρόζ, στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.
Αναφέρεται επίσης όλη η πορεία του παίκτη μέχρι να καταλήξει στη Μάλαγα, με ενδιάμεσους σταθμούς δηλαδή τις Βιτόρια Σετουμπάλ, Ζιλ Βισέντε, Πάσος Φερέιρα, Σπόρτινγκ Μπράγκα.
Παράλληλα, στο ίδιο κείμενο γίνεται αναφορά και στο πως ο 27άχρονος άσος έφτασε κοντά στην κατάκτηση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ φέτος, αλλά το έχασε στα πέναλτι από τον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε σκοτώσει γειτόνισσά του το 1990
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν χαιρετίζει την παράταση της κατάπαυσης του πυρός
- Λίβανος: Το ΣΑ του ΟΗΕ καταδικάζει την επίθεση κατά της UΝIFIL έπειτα από τον θάνατο γάλλου κυανόκρανου
- Πώς το Ιράν εργαλειοποίησε τα Στενά του Ορμούζ – Γιατί θα είναι δύσκολο να ανοίξουν
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τα κράτη – μέλη της ΕΕ πάνω από την Τουρκία
- Πτώση τουρκικού Σινούκ κατά τη διάρκεια άσκησης





