
Μόνο οι «βέρες» μένουν για τον… γάμο Εντίνιο-Μάλαγα
Θέμα ωρών είναι, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η μεταγραφή του Εντίνιο στην Μάλαγα. Ο Πορτογάλος υποβλήθηκε τις προηγούμενες μέρες σε ιατρικές εξετάσεις, από τις οποίες προέκυψε πως έχει πρόβλημα στο γόνατό του. Το γεγονός αυτό στάθηκε αιτία να μην πέσουν οι οριστικές υπογραφές και να τεθεί υπό αμφισβήτηση η ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ ΑΕΚ και Μάλαγα.
- Γιούρκας: «Δεν είχα ποτέ επαφή με την ΑΕΚ»
89
Θέμα ωρών είναι, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η μεταγραφή του Εντίνιο στην Μάλαγα. Ο Πορτογάλος υποβλήθηκε τις προηγούμενες μέρες σε ιατρικές εξετάσεις, από τις οποίες προέκυψε πως έχει πρόβλημα στο γόνατό του. Το γεγονός αυτό στάθηκε αιτία να μην πέσουν οι οριστικές υπογραφές και να τεθεί υπό αμφισβήτηση η ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ ΑΕΚ και Μάλαγα. Παρ όλα αυτά, οι διοικούντες της ισπανικής ομάδας φαίνεται τελικά πως δεν θα χαλάσουν το «ντιλ».
Αναζήτησαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ιατρικό παρελθόν του Εντίνιο και έμαθαν πως εννέα χρόνια νωρίτερα είχε υποβληθεί σε εγχείρηση (στο μηνίσκο του αριστερού γόνατος). Ωστόσο, το πρόβλημα δεν είναι τόσο σοβαρό όσο πίστευαν και θα προχωρήσουν στην απόκτησή του.
Η Μάλαγα αναμένεται να αποκτήσει το 60% των δικαιωμάτων του, ενώ το τελικό ποσό που θα μπει στα ταμεία της «Ένωσης» θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών που θα έχει ο 27χρονος επιθετικός στην Primera Division.
Σύμφωνα με όσα γνωρίζαμε προτού κολλήσει η υπόθεση, στα ταμεία της ΑΕΚ θα έμπαινε ένα εκατομμύριο ευρώ και η «Ένωση» θα διατηρούσε το 40% των δικαιωμάτων του.
Οπως και να έχει, οι εξελίξεις μόνο θετικές μπορούν να χαρακτηριστούν για τη ΑΕΚ, καθώς είναι γνωστές οι «ψυχρές» σχέσεις του Εντίνιο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει πως δεν τον θέλει και τον είχε θέσει εκτός ομάδας.
Οι δηλώσεις, άλλωστε, του Εντίνιο για τον Σερβοέλληνα τεχνικό, όλο αυτό το διάστημα, μόνο κολακευτικές δεν ήταν και το κλίμα θα ήταν βαρύ αν επέστρεφε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κεφαλονιά: Τα δύο πρόσωπα που θα αποτελέσουν κλειδιά για την υπόθεση της Μυρτούς
- LIVE: Μπράιτον – Τσέλσι
- Έκπληκτοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκε αντίγραφο της «Ιλιάδας» στο στομάχι μούμιας
- Τα νέα κορίτσια του στίβου που σε λίγα χρόνια θα μιλάνε όλοι για τις επιτυχίες τους
- Καυστικός Τσίπρας: «Ο φαύλος κύκλος της παράλυσης παράγει σοβαρές απειλές»
- Συνελήφθη 41χρονος που πέταγε μπάζα στο Αιγάλεω





