89

Συνάντηση μεταξύ Σωκράτη Κόκκαλη και Τιμούρ Κετσπάγια πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο πριν από την προπόνηση του Ολυμπιακού. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου ενημερώθηκε για την πορεία της προετοιμασίας και συζήτησε με τον Γεωργιανό τεχνικό για τα μεταγραφικά.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το ρόστερ και το κατά πως πρέπει να ενισχυθεί, φτάνοντας στις δυσκολίες που υπάρχουν για την ολοκλήρωση ορισμένων μεταγραφών που βρίσκονται στα σκαριά.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι να υπάρξει λίγη ακόμη αναμονή, παράλληλα με τις κινήσεις για την απόκτηση των στόχων.


Δίνει 6 εκ. ευρώ για Κάλστρομ


Παρά την επιθυμία του προπονητή της Λιόν, Κλοντ Πιέλ, να κρατήσει τον Κάλστρομ στην ομάδα και τις υψηλές απαιτήσεις των γάλλων για την παραχώρηση του, η «LEquipe» επιμένει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται ακόμα για την απόκτηση του σουηδού μέσου.

Πιο συγκεκριμένα, η «LEquipe» αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να προσφέρουν 6 εκ. ευρώ στην Λιόν για την απόκτηση του διεθνούς Σουηδού, μία μέρα μετά τις δηλώσεις του Πιέλ, ο οποίος τόνιζε ότι υπολογίζει τον Κάλστρομ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επίσης, η Γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι η Λιόν μπορεί να χάσει και τον Κάλστρομ, μετά τους Ζουνίνιο και Μπενζεμά, καθώς ο Πιέλ θα δεχτεί να παραχωρηθεί ο παίκτης εάν γίνει μία αξιόλογη πρόταση.


«Εσβησε» ο Νίκος Καλογήρου

Έφυγε το βράδυ της Τρίτης από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών ο Νίκος Καλογήρου, στέλεχος της θρυλικής ομάδας ων Ανδριανόπουλων. Γεννήθηκε το 1911 και αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό ως μέσος το πρώτο μισό της δεκατίας του 30 (1931-1934), κατακτώντας δύο φορές το Πρωτάθλημα Ελλάδας (1933, 1934), μια φορά το Πειραϊκό Πρωτάθλημα (1934) και μια φορά το Κύπελλο Πόλεων Ε.Π.Ο. (1934). Έπαιξε δύο φορές με την Μεικτή Πειραιώς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr