
Ανανεώσεις συμβολαίων για τρεις και χαμηλοί τόνοι στον ΠΑΟΚ
Χαμηλούς τόνους προσπαθούν να κρατήσουν στον ΠΑΟΚ, προσδοκώντας να μη δώσουν διαστάσεις στην επικράτηση επί του Ολυμπιακού στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου. «Έχουμε αποκτήσει νοοτροπία νικητή και το ζητούμενο είναι να διατηρηθούμε σε αυτόν το ρυθμό. Σκοπός μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Φίλιππος Δάρλας. Την ανανέωση των συμβολαίων τους υπέγραψαν Κοντρέρας, Σνάουτσνερ και Μαλεζάς.
105
Χαμηλούς τόνους προσπαθούν να κρατήσουν στον ΠΑΟΚ, προσδοκώντας να μη δώσουν διαστάσεις στην επικράτηση επί του Ολυμπιακού στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου.
«Έχουμε αποκτήσει νοοτροπία νικητή και το ζητούμενο είναι να διατηρηθούμε σε αυτόν το ρυθμό. Σκοπός μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Φίλιππος Δάρλας. Το ίδιο θα κάνουμε και στο δεύτερο αγώνα για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό.
»Δεν θα πάμε στο Καραϊσκάκη να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ, αλλά για να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Ομοια θα λειτουργήσουμε και στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό», επισήμανε με την ολοκλήρωση τού σημερινού, χαλαρού για όσους αγωνίστηκαν στη μάχη με τους «ερυθρόλευκους», προγράμματος προπόνησης, ο Φίλιππος Δάρλας.
Ερωτηθείς ειδικότερα για τη δική του παρουσία στο ΟΑΚΑ απάντησε:
«Δεν έχω να δώσω απαντήσεις σε κανέναν. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και θα παίξω όσο καλύτερα μπορώ για την ομάδα μου».
Οαριστεροπόδαροςαμυντικός των «ασπρόμαυρων» κατέληξε λέγοντας:
«Υπάρχει βάθος στο ρόστερ και τα νέα παιδιά που ήρθαν θα βοηθήσουν για να ανταποκριθούμε στο απαιτητικό πρόγραμμα που έχουμε. Ο ανταγωνισμός είναι καλό να υφίσταται, έτσι γίνεται σε υγιής ομάδες».
Στο μεταξύ, σε υπέρηχο θα υποβληθεί αύριο ο Βλάνταν Ιβιτς για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού που αποκόμισε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δύσκολα θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για την οποία δεν υπολογίζεται σίγουρα ο επίσης τραυματίας, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.
Την πρώτη προπόνηση του με τον ΠΑΟΚ έκανε σήμερα ο Λάμπρος Χούτος, η παρουσία του οποίου στο ΟΑΚΑ εναπόκειται στη διάθεση του προπονητή του. Εκτός προπόνησης παραμένει ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, που δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί από την περασμένη εβδομάδα. Προπονήθηκαν, όμως, σήμερα οι Τζο Μπιζέρα, Βιεϊρίνια.
Ανανεώσεις για τρεις
Στα γραφεία της ΠΑΕ, στο μεταξύ, κλήθηκαν να υπογράψουν την επέκταση των συμβολαίων τους με τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο Στέλιος Μαλεζάς και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πόσο αξίζει σήμερα το ακριβότερο αθλητικό τρόπαιο στον κόσμο;
- Ο βαλλιστικός έλεγχος ούτε αθωώνει ούτε καταδικάζει τον ύποπτο για την δολοφονία Κερκ
- Οι μεγαλύτεροι φόβοι για την παγκόσμια οικονομία των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν


