
Στις 13 Μαρτίου ξεκινά το 11ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Περισσότερες από 160 ταινίες, ελληνικές και ξένες, θα προβληθούν στο 11ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που ξεκινά στις 13 Μαρτίου. Στο φετινό Φεστιβάλ θα υπάρξει αφιέρωμα στο αφρικανικό ντοκιμαντέρ, ενώ θα δοθεί έμφαση στην αυστριακή κινηματογραφική παραγωγή.
91
Περισσότερες από 160 ταινίες, ελληνικές και ξένες, θα προβληθούν στο 11ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που ξεκινά στις 13 Μαρτίου.
Στο φετινό Φεστιβάλ θα υπάρξει ένα μεγάλο αφιέρωμα στο αφρικανικό ντοκιμαντέρ με ταινίες γυρισμένες από Αφρικανούς σκηνοθέτες.
Επίσης, θα δοθεί έμφαση στην αυστριακή κινηματογραφική παραγωγή.
Όπως κάθε χρόνο, οι ενότητες των ταινιών του Φεστιβάλ αφορούν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, την Κοινωνία και το Περιβάλλον, τις Όψεις του Κόσμου, τις Μικρές Αφηγήσεις-Καταγραφή της Μνήμης, τα Πορτρέτα και τη Μουσική.
Στη διάρκεια του δεκαήμερου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, θα λειτουργεί η Αγορά Ντοκιμαντέρ με εκπροσώπους εταιριών διανομής και του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ντοκιμαντέρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κόντρα στην πολιτική της η Ευρωπαϊκή Ένωση αύξησε τις εισαγωγές ρωσικού φυσικού αερίου
- Ρεάλ Μαδρίτης: Στα «μαλακά» Τσουαμενί και Βαλβέρδε μετά το σοβαρό επεισόδιο που είχαν (pic)
- Πρώην πρίγκιπας Άντριου: Aθώος δήλωσε ο κουκουλοφόρος που κατηγορείται ότι τον απείλησε
- Δύο συλλήψεις για πορνογραφία ανηλίκων – Κατασχέθηκαν συνολικά 43 σκληροί δίσκοι
- ΝΔ: Η σκιώδης κούρσα διαδοχής έχει ήδη ξεκινήσει – Θέσεις εκκίνησης και θέσεις μάχης
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα για το τέταρτο παιχνίδι με τη Βαλένθια



