
Περισσότερα από 30 έργα τέχνης έκαναν φτερά από γκαλερί του Βερολίνου
Περισσότερα από 30 έργα τέχνης, ανάμεσά τους πίνακες του Ματίς και του Πικάσο, εκλάπησαν από γκαλερί του Βερολίνου. Τα έργα αξίας 180.000 ευρώ εκλάπησαν την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, ενώ η αίθουσα τέχνης ήταν κλειστή.
38
Περισσότερα από 30 έργα τέχνης, ανάμεσά τους πίνακες του Ματίς και του Πικάσο, εκλάπησαν από γκαλερί του Βερολίνου. Τα έργα αξίας 180.000 ευρώ εκλάπησαν την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, ενώ η αίθουσα τέχνης ήταν κλειστή.
Το έργο του Πικάσο Προφίλ σε Μαύρο Φόντο (1947) και το έργο του Ματίς Γυμνό σε Κουνιστή Καρέκλα (1913) είναι ανάμεσα σε αυτά που έπεσαν στα χέρια των κακοποιών.
Η διάρηξη έγινε στην ιδιωτική αίθουσα τέχνης Fasanen, που βρίσκεται στην εμπορική περιοχή του δυτικού Βερολίνου. Ο ιδιοκτήτης ανακάλυψε την κλοπή το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς.
Δεδομένου του αριθμού των έργων που χάθηκαν η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι περισσότεροι από δύο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακαδημία Πλάτωνος: Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από το φλεγόμενο διαμέρισμα
- Ιράν: Ο Σι Τζινπίνγκ είναι «πολύ χαρούμενος» με το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ, δηλώνει ο Τραμπ
- Ακαδημία Πλάτωνος: Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου – Εκκενώνεται η πολυκατοικία
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη


