
Βαριά άρρωστος ο Μάικλ Τζάκσον, σύμφωνα με δημοσιεύματα
Από μια εξαιρετικά σοβαρή ασθένεια των πνευμόνων πάσχει ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, σύμφωνα δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ίσως πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση πνεύμονα.
38
Από μια εξαιρετικά σοβαρή ασθένεια των πνευμόνων πάσχει ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, σύμφωνα δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου.
Ο 50χρονος Τζάκσον υποφέρει από ανεπάρκεια α1 αντιθρυψίνης, μία σπάνια γενετική ασθένεια, αναφέρουν τα δημοσιεύματα τα οποία δεν αποκλείουν να πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση πνεύμονος.
«Πάσχει επί χρόνια, αλλά πλέον έχει επιδεινωθεί» δήλωσε στο περιοδικό In Touch ο Ιαν Χάλπεριν, συγγραφέας ενός βιβλίου για τον βασιλιά της ποπ.
Ο Χάλπεριν πρόσθεσε ότι χρειάζεται μεταμόσχευση πνεύμονα, αλλά ίσως είναι πολύ αδύναμος για να αντέξει την επέμβαση και χαρακτήρισε ως το πιο προβληματικό σημείο της κατάστασης του Τζάκσον τη γαστρεντερική αιμορραγία. «Θα μπορούσε να τον σκοτώσει» κατέληξε ο Χάλπεριν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής μιλά πλέον μετά δυσκολίας και είναι σχεδόν τυφλός από το αριστερό μάτι. Ο Τζάκσον σπάνια εμφανίζεται δημόσια και πριν από μερικές εβδομάδες «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να φορά μάσκα τύπου Ζορό.
Ο αδελφός του Ζερμέν Τζάκσον δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Fox news ότι ο Μάικλ «δεν είναι καλά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι


