
Ντεμπούτο Γκουέλα με τη Λάρισα στον αγώνα με τον Ηρακλή
Με τον Φρανκ Γκουέλα να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στους 18 της αποστολής των «βυσσινί», η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα υποδεχτεί στο «Αλκαζάρ» τον Ηρακλή (29/11, 16:45). Αλλωστε, μετά την FIFA και η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα της Λάρισας, όσον αφορά στην άμεση εγγραφή του Ιβοριανού επιθετικού και παράλληλα την έκδοση δελτίου του.
89
Με τον Φρανκ Γκουέλα να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στους 18 της αποστολής των «βυσσινί», η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα υποδεχτεί στο «Αλκαζάρ» τον Ηρακλή (29/11, 16:45).
Αλλωστε, μετά την FIFA και η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα της Λάρισας, όσον αφορά στην άμεση εγγραφή του Ιβοριανού επιθετικού και παράλληλα την έκδοση δελτίου του.
Από εκεί και πέρα, επιστρέφουν και οι Φωτάκης και Κυριάκος, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής, λόγω καρτών, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (23/11 0-1).
Αντίθετα, ο Ματίας Ιγκλέσιας δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί και να μην ρισκάρει με την συμμετοχή του στο παιχνίδι.
Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μαρτσέλο Σαρμιέντο, ο οποίος είναι επίσης τραυματίας.
Η προετοιμασία της θεσσαλικής ομάδας για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.
Μόλις αυτή τελείωσε, ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε και τους 18 παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του. Αυτοί είναι οι εξής:
Κοτσόλης, Βράνιτς, Ααράμπ, Βενετίδης, Κατσιαρός, Κώτσιος, Νταμπίζας, Βέμπερ, Βλασόπουλος, Γκουέλα, Κυριακίδης, Κυριάκος, Σολάνο, Φωτάκης, Λαμπρόπουλος, Πάρα, Τσίγκας, Ζουράφσκι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Συνταγή: Ζυμαρικά φούρνου με λαχανικά
- Πόσο αξίζει σήμερα το ακριβότερο αθλητικό τρόπαιο στον κόσμο;
- Ο βαλλιστικός έλεγχος ούτε αθωώνει ούτε καταδικάζει τον ύποπτο για την δολοφονία Κερκ
- Οι μεγαλύτεροι φόβοι για την παγκόσμια οικονομία των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις


