
«Κάτοικοι» Λιβαδειάς θα είναι οι Κιάσσος και Μπούσι
Παίκτης του Λεβαδειακού θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Κώστας Κιάσσος. Στην ομάδα της Λιβαδειάς θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν και ο Αλμπάν Μπούσι, ο οποίος μάλιστα απέκτησε γερμανικό διαβατήριο και έτσι δεν θα χρειαστεί να αδειάσει κάποια θέση ξένου.
66
Παίκτης του Λεβαδειακού θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Κώστας Κιάσσος. Ο 33χρονος μέσος, που αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής με τα «χρώματα» του ΠΑΣ Γιάννινα, μετέβη το βράδυ της Τρίτης στο Πήλιο για να ενσωματωθεί με την αποστολή των Βοιωτών.
Στην ομάδα της Λιβαδειάς θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν και ο Αλμπάν Μπούσι. Η διοίκηση του Λεβαδειακού ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος απέκτησε γερμανικό διαβατήριο και έτσι δεν θα χρειαστεί να αδειάσει κάποια θέση ξένου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν
- Έξυπνα γυαλιά: Οι συσκευές της Meta σε μετατρέπουν σε «ηλίθιο με κάμερα στο πρόσωπο»
- Πόλεμος Ιράν: Οικονομικός «σεισμός» με άλμα στο πετρέλαιο, μπλόκο στο Ορμούζ και παγκόσμια κρίση
- Κρήτη: Νέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών – Εντοπίστηκαν από γαλλικό πολεμικό πλοίο και αεροσκάφος της frontex



